banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Artık müslümanların da süper kahramanı var!

Artık müslümanların da süper kahramanı var!

İslamiyet'in terör dini olmadığını kanıtlamak amacıyla çekilen 'Bendeyar' adlı film; aksiyon sahnelerinde 'Matrix'i aratmayacak.

Matrix'in 'Neo'su gibi giyinen 'Bendeyar', telepati gücüyle kötüleri etkisiz hale getirecek. 'Al Yazmalım' dizisinin 'Ahmet'i Ümit Olcay'ın canlandırdığı 'Bendeyar'; film boyunca dünyayı karıştırmaya çalışan Amerikalı ajanlarla mücadele edecek.

İslamiyet'in terör yanlısı bir din olmadığını göstermeyi hedefleyen 'Bendeyar' adlı film, 14 Ekim'de vizyona girecek; hem Mekke hem İstanbul'da gala yapılacak. Sabah gazetesi filmle ilgili merak edilen ayrıntıları okurlarına duyurdu. İlker Gezici imzasıyla yayınlanan haberde filmin yapımcısının görüşlerine yer verildi.

'NEO'YA BENZİYOR
"Hangi ülkenin vatandaşı olduğun veya dinin önemli değil. Kötüysen karşında beni bulacaksın" mesajı verecek olan süper kahramanın elinden silah düşmeyecek. yönetmeni Joel Leang'ın yönettiği film, 14 Ekim'de gösterime girecek. Galası hem Mekke, hem de İstanbul'da düzenlenecek olan filmde; Ümit Olcay'la birlikte Şemsa Deniz Tolunay, Kazım Çarman, Yaşar Alptekin, Senai Demirci ve Yasemin Balık da rol alıyor.

MEVLEVİ BAKIŞ AÇISI
Filmin yapımcısı Haşim Akten; Mevlana'nın hayata bakış açısının vurgulandığı 'Bendeyar'ı çekme amaçlarını şöyle anlattı: "Türk sinemasına heyecan lazım. Topluma yeni çağın ideallerini aşılayacak ruh lazım. 'Bendeyar', tarihimizdeki gerçek kahramanların çağdaş ruhudur. Bu filmde yüzde 100 mükemmellik bulamayacaksınız ama, Türk sinemasında bir yeniliğin adımını, aksiyonu imanıyla pekiştiren 'Bendeyar'ı göreceksiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.