banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Arslan, Öğretmenler Gününü Kutladı

Şanlıurfa GAP Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde görev yapan bir grup öğretmen “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla Belediye Başkan Vekili Habib Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

      Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkan Vekili Arslan, tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı.

       Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Arslan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu çocuklarımıza ve gençlerimize doğru bir şekilde anlatmak hepimizin görevi olduğu gibi öncelikli olarak öğretmenlerimizin görevidir. Bu anlamda öğretmenlerimizin her zamankinden daha fazla sorumluluk taşıdığı bir gerçektir. Öğretmenlerimizin bu sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getireceğine inancımı belirtir, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım” dedi.

     Belediye Başkan Vekili Habib Arslan ziyaret anısına öğretmenlere birer kalem seti hediye etti.

     Şanlıurfa GAP Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Abdülzahit Dalbaşı, Belediye Başkan Vekili Arslan’a teşekkür etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.