banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ali Tutluoğlu, Seni Düşünürken adlı kitabını imzalıyor
Balıklıgöl Platosu’nda bulunan Rızvaniye Kulliyesi (TYB) Türkiye Yazarlar Birliği Şubesi’nde yapılacak olan Ali Tutluoğlu’nun imza günü saat 16.00’da başlayacak. Herkesin davetli olduğu imza günü, saat 18.00’e kadar devam edecek. Ayrıca Şair Ömer Gözoğlu, programda şiir dinletisinde bulunacak. Aşk, dava, sosyal yaşamla ilgili hiciv ve Karaköprü konularını içeren ‘Seni Düşünürken…!!” adlı kitapta, Eğitimci-Yazar Ali Tutluoğlu’nun 1995 yılından bu yana yazdığı şiirler yer alıyor.

Tutluoğlu’nun daha önce de “Hoşça kal Nisan!” isimli deneme kitabı bulunuyordu.



Ali Tutluoğlu kimdir?

1976 yılında Şanlıurfa Merkez - Karaköprü’de dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. 2000 yılında Adnan Menderes Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden lisans derecesiyle mezun oldu.

İlk yazı ve şiirleri Cemre Dergisi’nde yayımlandı. Halkın Sesi, Bizim, Yeni Urfa ve GAP Gündemi gibi gazetelerde deneme ve fıkra yazarlığı yaptı. Güneydoğu Life Dergisi’nde çeşitli yazılar kaleme aldı. Yerel-ulusal gazete ve dergiler ile birlikte bazı haber sitelerinde Kültür Sanat-Eğitim ve sosyal içerikli yazılar yazan yazar, halen Şanlıurfa Sembol Gazetesi’nde köşe yazıları yazmaya devam etmektedir.

Tutluoğlu bir süre Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi’nin Basın-Yayın işlerini yürüttü. Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Merkez Şubesinin aktüalite dergisini çıkardı. Şanlıurfa’da bir lisede Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan Tutluoğlu aynı zamanda Türkiye Yazarlar Birliği üyesidir. Evli olup, 3 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.