banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Aktif-sen Şanlıurfa Şubesi coşkuyla açıldı VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Genel Başkan Osman Bahçe, eğitime gönülden katkı sunmak için var olduklarını söyledi.

Aktifsen, bin 400 üyeye ulaştıkları Şanlıurfa’da ilk şubesini açtı. Refahiye Mahallesi'nde açılan ilk şubenin açılışı, Sendika Genel Başkanı Osman Bahçe tarafından yapıldı. Eğitimcilerin ilgi gösterdiği sendika açılışında kurdelenin kesiminden önce kısa bir değerlendirme yapan Osman Bahçe, kısa süre içerisinde Şanlıurfa’da bin 400’e, ülke genelinde ise 25 bine yakın meslektaşın Aktifsen’le birlikte eğitime hizmet etme tercihinde bulunduklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


Bahçe’nin kısa değerlendirmesinin ardından Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Ayhan, Aktifsen Genel Başkanı Osman Bahçe ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez açılış kurdelesini keserek, sendikanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışın akabinde sendikayı gezen eğitimciler ve protokol, eğitimde sendikanın önemi ile ilgili kısa değerlendirmede bulundular. Harran Üniversitesi Rektörü İbrahim Halil Mutlu, eğitimcilerin sendika aracılığı ile kurum ve protokole isteklerini daha iyi bir şekilde ifade edilebileceği kanaatinde olduğunu söyledi. Mutlu, eğitim adına yapıcı destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Ayhan ise ildeki eğitim potansiyeline vurgu yaptı. Birçok ilin nüfusundan fazla öğrenciye sahip olduklarını aktaran Ayhan, bu istatistiklerin eğitim alanında ne kadar ileriye geçmek gerektiğinin göstergesi olduğunu dile getirdi. Tüm eğitimci, sendika ve idarecilerle eğitime çok daha güzel hizmet vermeye devam edeceklerini kaydeden Ayhan, bu konuda herkesin görev ve sorunluluklarını olduğunu hatırlatarak, “her kurum her merci üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Birimlerimiz geniş perspektif içerisinde kendi üzerine düşeni ne kadar başarılı bir şekilde yapar ve neticelendirmeyi başarırsa o ölçüde eğitime katkı sunulacaktır.” dedi. Murat Çağlayan Lisesi'nin Bilim ve Matematik olimpiyatlarında elde ettiği başarılara da değinen Ayhan, bu vesile ile eğitime, başarıya katkı sunanlara teşekkür etti.

Şanlıurfa’da 20 bin öğretmenin görev yaptığını hatırlatan Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Yusuf Eğilmez ise sendikanın henüz kuruluş aşamasında ilde 2 bin üyeye yaklaşmasının, eğitimde ne kadar önemli bir yerde olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Eğilmez, Aktif Eğitim Sendikası'nın Şanlıurfa’ya çok faydalı hizmetler getireceğinden emin olduğunu aktardı.

Sendika Genel Başkanı Osman Bahçe de sendikanın ilkelerine dikkat çekti. Sendikanın, hiçbir zaman haksız bir talepte bulunmayacağını ifade eden Bahçe, hakkını alması için de her türlü mücadelenin verileceğini belirtti.

Haber: Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.