banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Aktif Eğitim Sen feshedildi

kısa süre içerisinde eğitim konusunda önemli sorunların tesbiti ve yerinde açıklamalarıyla gündeme gelen Aktif Eğitim Sen'in kendi kendini feshetmesi üyeleri arasında büyük üzüntüye sebeb oldu.

Aktif Eğitim Sen  Sendikası adına yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Sendikamız Genel Merkez Genel Kurulu bugün (31 Mart 2013) ülkemizin dört bir yanından gelen üyelerin katılımıyla Fesih konusunu görüşmek üzere MEB Şura Salonunda Olağanüstü toplandı.

Tek gündem olarak “fesih” konusunun görüşüldüğü toplantıda oy çokluğuyla sendikanın feshi kararlaştırıldı.
Üyelerimizin sendikamızla hukuki bağlarının “fesih” süreciyle ilgili resmi yazışmalar tamamlanıp sistemden üyelikler düşürülünceye kadar devam edeceği öngörülmektedir.

Özverili çalışmalarıyla sendikamızın dokuz ay gibi kısa bir sürede 35.000 üyeye, 9 şubeye ve 86 temsilciliğe ulaşmasında emeği geçen herkese, Kurucular Kurulu üyelerine, Genel Merkez Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerine, Şube, İl-İlçe Temsilcilik Yönetim Kurulu üyelerine, Kadın Kolları Başkan ve üyelerine, özellikle varlıklarıyla sendikaya güç veren 35.000'den fazla üyemize teşekkür ederiz.

AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.