banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

AKKAdemi Tiyatro açılıyor

Akkaya kardeşler tarafından kurulan bir eğitim kurumu ve tiyatro özelliğini taşıyan Akkademi Tiyatro, 11 Ekimde açılıyor. Beylerbeyi Hacı Sabancı Lisesinin tiyatro sahnesini kiralayan Akkaya kardeşler, bu kez oyunculuğun yanı sıra eğitmen olarak sahneye çıkacak. Sanattan kazandığını yine sanata yatıran üç kardeş, kurdukları tiyatro okuluyla birlikte sanata farklı bir bakış açısı getirecek.

Sınırlarınızı keşfedeceksiniz ve aşacaksınız mantığıyla yola çıkan ve sonrasında yaratıcılığı geliştirirken seyirci olarak da yetkin olacaksınız diyerek her kesime hitap eden Akkaya kardeşler, hem eğitim verecek, hem de önümüzdeki aylarda gerçekleştirmeyi planladıkları tiyatro oyunlarıyla da göz dolduracak.

Oyunculuk ve kişisel gelişim atölyeleri, kamera önü oyunculuğu, konservatuara hazırlık, yaratıcı drama atölyesi ve her ay düzenlenecek workshoplarla oyunculuğa gönül verenlere ve kendilerini keşfetmek isteyenlere kapılarını açan Akkademi Tiyatro, yapacakları bir ön mülakatla öğrencilerini kabul edecek ve 30 haftalık bir çalışma programı belirleyecek.

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM€¦

KENDİNİ KEŞFETMEK İSTEYEN HER YAŞA VE HER MESLEK GRUBUNA AÇIĞIZ


Önceliklerinin kesinlikle eğitim olduklarını vurgulayan Esra Akkaya, Biz burada dünyayla aynı anda aynı yere bakan bir eğitim vermeyi planlıyoruz. Üç günde meşhur olmayı, şöhreti vaat etmiyoruz. Aksine buraya gelenlerin sınırlarını keşfetmelerine ve onları aşmalarına yardımcı olacağız. Yaratıcılıklarını geliştirirken aslında seyirci olarak da bu konuda ne kadar yetkin olabildiklerini görecekler. Akkademi Tiyatro için bir yaş sınırlaması yok. 18 yaş üstü oyunculukla ilgili temel donanım sağlanırken bu mesleği profesyonel olarak seçmek isteyenlere farkındalık yaratmanın peşindeyiz. Ayrıca oyunculuk ve kişisel gelişim atölyelerinde farklı meslek gruplarından katılımcıların özel hayatlarında ve meslek hayatlarında kullanabilecekleri becerilerin kazandırılmasını hedefliyoruz. Gençlerimizi ve 18 yaş altı çocukları da tabii ki unutmamak gerekir. Konservatuara hazırlık bölümlerimiz ve yaratıcı drama bölümlerimizle de bunu gerçekleştirmeyi planlıyoruz diye konuştu.

Ezel dizisinde her hafta oyunculuğuyla göz dolduran ve izleyicinin beğenisini kazanan Sarp Akkaya, bu kez eğitmen olarak ders vermeye hazırlanıyor. Sarp Akkaya, Biz Akkademi Tiyatroda kendilerini keşfetmek isteyenlere bir yol göstereceğiz. Bu her türlü meslek grubundan olabilir. Bir bankacı, bir yönetici asistanı, bir müşteri temsilcisi... Her türlü meslek grubuna dahil olan kişiler oyunculuk ve kişisel gelişim atölyelerinde kendilerini tanıyacaklar ve kendilerini nasıl daha iyi ifade edebileceklerini de daha iyi kavramış olacaklar. Ayrıca gerçekten oyunculuğa gönül verenlere de bir kapı açmış olacağız. Akkademi Tiyatroda hem yeni oyunlarımızı oynayacağız, hem de oyuncular yetiştirmenin ayrıcalığını yaşayacağız dedi.

WORKSHOPLARDA OLACAK

Esra Akkayanın oyuncu koçluğu yapacağı Akkademi Tiyatroda ayrıca Berna Laçin, Berk Hakman, Atilla Şendil, Serhat Mustafa Kılıç, Tamer Güler, Barış Yıldız, Beyti Engin, Zeyno Eracar ve Petek Sözeri eğitmen olarak görev yapacak. Sarp Akkaya, Barış Falay, Gürgen Öz ve Emre Kınayın da konuk eğitmen olarak ders vereceği Akkademi Tiyatro, her ay düzenlenen workshoplarla da gelen öğrencilerin ufkunu açacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.