banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Akif Hoca'ya Mevlitli anma

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Hafızlar mevlit gurubu. Bu defa merhum babaları Mehmet Akif Baybostancı için Dergah camide mevlit okudu.

Akif Hoca Lakaplı Şanlıurfalı Gazelhan ve Mevlithan merhum Mehmet Akif Baybostancı, geçen yıl ramazan bayramının 3. günü vefat etmişti.
70 yaşında vefat eden Baybostancı, Şanlıurfa’da gazelhan ve mevlithan olarak, bir çok hizmetlerde bulundu.
Oğulları ve torunlarından oluşan hafızlar mevlit gurubu dün yatsı namazından sonra Dergah camide Akif Haco’nın ruhuna mevlit okudu. Mevlide katılan semazenler muhteşem gösteriler yaparken, hafızlar mevlit gurubu ise biri birinden güzel ilahiler okudu.
Dergah camide okunan mevlide Akif hocanın yakınları ve davetliler katıldı.
Mevlit’ten sonra bir açıklama yapan Akif Hoca’nın oğlu ve hafızlar mevlit gurubunun sorumlusu Hayati Baybostancı, mevlide katılanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.