banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Akeller Çocuk Kreşi açıldı VİDEO

Şanlıurfa Osmangazi Mahallesinde İki bayan girişimcinin bir araya gelerek kurmuş oldukları Akeller Çocuk Kreşi bugün düzenlenen bir tören ile açıldı.

 

Gerçekleşen açılış törenine katılan Başkan Çiftçi, “Kreşin öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, kentimiz gelişiyor, Şanlıurfa’mız Büyükşehir oluyor, bu tür yatırımlara ihtiyaç var, en kıymetli varlıklar çocuklardır, özellikle kreş çağındaki çocukların güvenli ellere teslim edilmesi lazım, Akeller Kreşi bunun bir örneğidir, bu yatırımı yapan Sevinç Sünbül Aslan ve Şeyda Akelçi’ye teşekkürlerimi sunuyorum tebrik ediyorum” dedi.

 

Açılışa Katılan Başkan Nihat Çiftçi ve davetlilere teşekkür eden Akeller Çocuk Kreşi sorumlusu Sevinç Sünbül Aslan; “Çocuklar geleceğimizdir. Bu nedenle Şeyda Akelçi ile birlikte böyle bir yatırım yaptık” dedi.

Buradan ayrılan Başkan Nihat Çiftçi ise Daha Sonra Karaköprü’de faaliyet gösteren Ali Koçar İnşaat firmasının açılışına katıldı. Açılış konuşmasını yapan Firma yetkilisi Ali Koçar törene katılan tüm davetlilere ve Başkan Çiftçi’ye teşekkür etti. Açılış öncesi yaptığı bir konuşma yapan Başkan Çiftçi; “Her sektörün olduğu gibi inşaat sektörünün de gelişmeye, ilerlemeye ihtiyacı var, hepimizin düşüncesi şu çok güzel yapılara birlikte imza atmamız lazım, özel sektörü ile kamu sektörü ile bu inşaat alanını geliştirip insanımızı çağdaş yaşam konutlarına kavuşturmak temel düşüncemiz, Ali Koçar beyi tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun, Karaköprü’müz Şanlıurfa’mız hep böyle güzel işletmelere adım atar, gelişir” dedi. Konuşma sonra kurdele kesimi ile açılış gerçekleşti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.