banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ahmet Hamdi Akseki Okulunda Kutlu Doğum Haftası ziyafeti VİDEO

Okul konferans salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli eğitim Şube Müdürü Mehmet Sarmış ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

 

Okul öğrencileri tarafından okunan ilahilerle başlayan program, Peygamberimiz Hz. Muhammed’i anlatan mevlidi şerifi Kürtçe okuyarak devam etti.

Programda kürsüye gelen İl Milli eğitim Müdürü Metin İlci şöyle dedi; “Âlemlerin Sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e yönelik böyle bir programın düzenlenmesi onur verici. Ben bu programın düzenlenmesinde emeği geçen başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öğrenci olarak bize düşen görev hayatımız boyunca kendimizi iyi yetiştirmeliyiz” dedi.

Öğretmenlerin bir araya gelerek Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Ahmet Hamdi Akseki İlk Öğretim Okulu Müdürü Ahmet Öztürk; “Okulumuzda görevli 105 öğretmen arkadaşımızla bir araya gelerek Kutlu Doğum vesilesi ile neler yapabilir diye istişare ettik. Aldığımız ortak kararla öğrencilerimize yemek ziyafet vererek Kutlu Doğum Günün akıllarda kalmasını istedik. 2000 öğrencimize tatlı, pilav ve et soteden oluşan ziyafet verdik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra okul bahçesinde tertiplenen yemeği öğretmenlerin ikramı ile öğrenciler afiyetle yedi.

 

 

 

Haber: www.balikligol.com

VİDEO

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.