banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AHİLİK HAFTASINDA ŞED EKİBİ İLGİ GÖRDÜ

Şed Kuşatma Ekibinin Şanlıurfa’da Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde yaptığı gösteri vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Ahilik Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Şanlıurfa Belediyesi Şed Kuşatma Ekibi kentin Haşimiye Meydanı’nda bulunan Gümrük Hanı’nda bir gösteri sergiledi. Ahilik geleneğini anlatan gösteri vatandaşlar tarafından da büyük bir ilgi gördü.  Etkinlikler çerçevesinde sabah saatlerinde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Binası’nda verilen tirit ziyafetinin ardından Şanlıurfa Vali yardımcı Soner Zeybek, Şanlıurfa Belediye Başkanı  Habip Arslan, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Alay, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Akbıyık, Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Vergi Dairesi Başkanı Cuma Ağaç ve  çok sayıda vatandaş Ahilik haftası etkinlikleri çerçevesinde Haşimiye Meydanı Gümrük Hanı’nda bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyaretlere yerli ve yabancı turistler de eşlik etti. etkinlikler çerçevesinde Ahilik Duası ve  İstiklal Marşı okundu.  Ziyaret sonrası gösteri sunan Şed Kuşatma Ekibinin gösterisi  Şanlıurfalı vatandaşların yanı sıra yerli ev yabancı turistler tarafından da büyük beğeni ile izlendi. Gösteri sonrasında bazı esnaf ve öğrencilere plaket takdim edildi.
Abdullah Toprak
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.