banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Ağrı'da Siyer Sınavı çalışmaları devam ediyor

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 2016 yılında 5'incisi organize edilecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı hazırlıkları devam ediyor.

Merkezi Ağrı'da bulunan ve kendisine bağlı 16 temsilcilik bulunan Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından tüm Türkiye’de düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı hazırlıkları Ağrı’da da devam ediyor. Platformun Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Siyer Sınavı Komisyonu Başkanı Sadık Sosan, çalışmalar sırasında büyük teveccüh ile karşılaştıklarını belirtti. Sosan, "Bizler Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğümüze bağlı olan 16 merkezde sınav yapacağız. Ağrı ve 4 ilçesi ve diğer bölgeler de dâhil olmak üzere toplamda 16 ilde bu Siyer Sınavı’nı İnşallah gerçekleştireceğiz." dedi.

Sosan, "Bu zamana kadar bölgelerimizdeki potansiyel duruma göre kitap temin ettik ve bölgelerimizin nüfus yoğunluğuna göre afiş çalışmalarımız oldu. Halkımızın tanıyacağı bu sınava ilgi çekecek bir şekilde el ilanları ve broşürlerle; köy okulları, şehir merkezlerindeki bütün okullar ve üniversitelerde açtığımız stantlarla yapacağımız bu sınavı halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Halkımızın da bu çalışmaya yoğun teveccühü bizi sevindiriyor ve çalışmalarımıza destek veriyor.” diye konuştu.

Yapılacak sınavın 3 kategoriden oluşacağını belirten Sosan, sözlerine şöyle devam etti: “Zaten sınavımız 3 kategoride oluşuyor. 1997 ve daha önceden doğmuş olanlar 1. Kategoride sınava girecekler. 1998-2001 doğumlu olanlar 2. Kategoriden sınava girecekler. 2002-2007 yılları arasında doğumu gerçekleşenler 3. Kategoriden sınava girecekler. Sınavda dereceye girenler ücretsiz olarak Umreye gitmeleri de dâhil 1001 ödül ile ödüllendirileceklerdir. Siyer Sınavı başvuruları için www.peygambersevdalilari.com sitesi ziyaret edilip orada belirtilmiş kayıt merkezlerine müracaat ederek bu hayra iştirak edilebilir."

2016 yılı Kutlu Doğum Siyer Sınavı 31 Ocak Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.