banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

AGD'den Siyer-i Nebi yarışması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, Hz Muhammed’in (sav) hayatının gençler tarafından daha iyi okunması için 19 Aralık Cumartesi günü Siyer-i Nebi yarışması düzenleyeceklerini söyledi.

Gençliğin ahlaki yoksunluktan dolayı her geçen gün uçuruma sürüklendiğini ve alkol, uyuşturucu kullanımında, suç işleme oranlarında büyük artış olduğunu ifade eden Özkan, bu nedenlerden dolayı en büyük değer ve örnek olarak kabul edilen Hz Muhammed’in (sav) hayatının gençler tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğini söyledi.

Özkan, “Gençlerin hem kendilerine, hem ailelerine ve içinde yaşadıkları topluma faydalı bireyler haline gelmesi için Siyer-i Nebi yarışmasını yapmayı uygun gördük 19 Aralık Cumartesi günü yapılacak sınav için sınava yoğun bir katılım sağlanmış durumda olup katılım 10 bin sayısını geçmiş bulunmaktadır. Bu yoğun ilgiden dolayı liseli öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bu tablo şunu gösteriyor ki;  gençlerimiz peygamber efendimize hayranlığını ve bağlılıklarını bir kez daha ortaya koymuşlardır.” dedi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.