banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Adıyaman Hz Safvan bin Muattal'ı andı

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Sahabeyi Anma ve Anlama’ etkinliğinde Hz Safvan bin Muattal anlatıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformunun Kasım ayını ‘Sahabe Ayı’ olarak ilan etmesinin ardından platformun Adıyaman koordinatörlüğü, ‘Sahabeyi Anma ve Anlama’ etkinliği düzenledi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman Koordinatörlüğünce organize edilen program, Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Adıyaman Vahdet-Der Başkanı Bilal Demir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte, açılış konuşmasını Vahdet-Der Başkan Yardımcısı Nizamettin Yıldırım yaptı.

Grup Kardeşler tarafından sahabeler üzerine bestelenmiş ilahi ve ezgilerin seslendirildiği etkinliğe konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Cengiz Aydın, Hz. Safvan b. Muattal’ın hayatını anlattı.

Kasım ayının ‘Sahabe Ayı’ olmasının onları tanıyıp rol model almak açısından önemli bir eksikliği ortadan kaldırdığını ifade eden Aydın, daha sonra Hz Safvan b. Muattal’ın hayatından kesitler sunarak konuşmasını sürdürdü.

Program Muhammed Kadri Akay’ın yaptığı dua ile son buldu. (Yakup Söğüt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.