banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sac Kavurması PKK imam Halil Şeffaf Bosna Hersek Şanlıurfa Büyükşehir

ADAG Vakfından Siirt Üniversitesine Ziyaret

  ADAG heyetini Siirt Üniversitesi adına Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eşref Taş, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şahin, Yapı İşleri Daire Başkanı Abdurrahman Datlı, Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri, Araştırma ve Öğretim Görevlileri karşıladı.

Siirt Üniversitesi Fakülte Dekanı Prof. Dr. Eşref Taş ve Prof. Dr. Ömer Şahin misafir heyete üniversiteleri hakkında bilgi verdiler ve ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. ADAG Vakfı heyeti adına Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Süleyman Yılmaz, mensupları arasındaki dayanışmaya önem verdiklerini, çevre üniversitelere bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, Siirt Üniversitesi'ndeki ilgili tüm görevlilere başarılar diledi ve beraberinde getirdikleri hediyeyi takdim etti.

Daha sonra Siirt Üniversitesinin temsilcileri, misafirleri Siirt ve yöresindeki tarihi yerleri gezdirdiler. Çok sıcak ilginin yaşandığı görüşmeler sonucunda heyetler karşılıklı iyi dilek ve yeniden görüşebilme temennisi ile vedalaştılar.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.