banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Açıköğretim harçları için imza kampanyası

Açık öğretim ilköğretim ve ortaöğretimdeki alınan kayıt ücretlerinin kaldırılması için Şanlıurfa STK’ları imza kampanyası başlattı.

Ahmet Bahçıvan iş merkezi önünde saat 10:00’da başlayan imza kampanyası yoğun ilgi görüyor.

İmza kampanyası hakkında STK’lar adına bilgi veren Elbirliği Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği  Başkanı Handan Karataş;  Kadınlarımızın, kızlarımızın eğitimlerinin önlerindeki engellerin kaldırılması için, açık ilköğretim ve ortaöğretimdeki yılda 3 defe tekrarlanan kayıt paralarının alınmaması için ve anayasal hakla bize verilen “kadınlara pozitif ayrımcılık” maddesinden yararlanarak üniversite öğrencisi kızlarımızdan eğitim harcı alınmaması için tüm STK’lar hep birlikte bir basın açıklaması yaparak “kadınların eğitimine destek” imza kampanyası başlattık. Kampanyamız 3 gün saat 10: 00 ile 15:00 arası sürecektir. Tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. şimdiye kadar ilgi yüksek. Urfalıların duyarlılığı sevindirici dedi.

 

Destek veren STKlar

Elbirliği Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Kalkındırma  Derneği,Eğitim Bir-Sen, Şnlıurfa  İmam Hatipliler Derneği,  Genç Bakış Derneği, İbrahimi Derneği, İlk öncüler Derneği ,Sevgiye Muhtac Çocukları Korum Derneği,Şanlıurfa  Girişimci Kadınlar Derneği,Ayışığım Derneği,Genç Tefekkür Dergisi,21 STK’yı temsilen  Kadın Meclisi, Hayır sevenler Derneği,Türkiye Yardım Sevenler Derneği, Siverek Kadın Derneği

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.