banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

’72.Koğuş ‘ Diyarbakır’da Sahnelendi

Her cumartesi Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Konferans Salonu’nda Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ücretsiz olarak izleyici ile buluşturduğu “72.Koğuş” isimli Türkiye klasiği oyun bu kez  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahnelendi.

Ünlü romancı ve oyun yazarı Orhan Kemal’in yazdığı ve Diyarbakır Kültür ve Kongre Merkezi Tiyatro Salonu’nda izleyiciyle buluşan 72. Koğuş’ adlı oyun izleyicilerden tam not aldı. Ücretsiz sahnelenen 2 perdelik oyunu izleyici büyük bir ilgiyle takip etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyun sonunda izleyicinin ’72.Koğuş’a gösterdiği ilgiden ve sahne açmasından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.