banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

4. Filistin Kültür Haftası Urfa'da Kutlanıyor

Dışişleri Bakanlığının himayesinde Filistin Ankara Büyükelçiliği ve Şanlıurfa Belediyesi’nce ortaklaşa düzenlenen “4. Filistin Kültür Haftası” 27–28 Temmuz 2011 tarihinde Şanlıurfa’da kutlanıyor.
       28 Temmuz 2011 Çarşamba Günü Saat 20.00’da Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan tören sergi açılışı ve açılış konuşmalarıyla start alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in katılması beklenilen etkinlikte Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nabil Maalouf, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba birer konuşma yapacak.
       4. Filistin Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Filistin'in Ankara Büyükelçisi Nabil Maalouf, kutlamaların Urfa’da devam etmesinde emeği geçen yetkililere birer şükran plaketi takdim etmesi bekleniliyor. Daha sonra program Filistin kültür etkinlikleriyle sona erecek.        


www.balikligol.com  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.