banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

2012 SBS Şampiyonları Anafen’den
Dershane öğrencisi Sinem Elçi 500 tam puan alarak Türkiye 1'cisi, Mahmut Tamel ise 496,708 OYP puanına göre Şanlıurfa 1’cisi oldu.  Şanlıurfa Anafen Dershanesi Müdürü Hakan Mutlu: ''Öğrencilerin merakla beklediği 8.Sınıf SBS sonuçları 12 Temmuz 2012 itibarı ile açıklandı. Şanlıurfa Anafen Dershaneleri'nden sınava hazırlanan Sinem Elçi 500 tam puan alarak Türkiye 1'cisi, Mahmut Tamel ise 496,708 OYP puanına  göre Şanlıurfa 1’cisi oldu. Ayrıca Şanlıurfa İl Sıralamasına göre ilk 10 öğrencinin 9'u Anafen Dershanesi öğrencisidir. Öğrencilerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz.'' dedi.
Mutlu '' Ayrıca her yıl ilimizden ferdi başarıların yanında kitlesel başarıda ulaşılması güç rekorlar elde edilmektedir. 2012 SBS’nin açıklanmasıyla öğrenci ve velilerimizle büyük bir mutluluk yaşadık. Her yıl tekrarlanan bu başarı grafiğinin artış göstermesi bizlerin daha da sorumluluk bilinci ile hareket etmesine vesile oluyor. Değerli Şanlıurfa halkımızın bu başarılara gösterdiği teveccühten dolayı çalışma azmimiz, şevkimiz kamçılanıyor ve şehrimizin başarı grafiğini yükseltme adına motivasyonumuz artıyor. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen ailelerimizi, gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Siz değerli halkımıza da saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.’’ şeklinde konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.