banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN Memorial Hastanesi

120 bin kişiye tirit verilecek
Şanlıurfa’da, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde 14 Nisan’da sabah namazının ardından peygamber aşkına 120 bin kişiye tirit ziyafeti verilecek.

 

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri hakkında bilgi vermek için basın toplantısı düzenledi.

 

Bazı esnafın Kutlu Doğum Haftası'nda belli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapacağını açıklayan Müftü Tahiroğlu, indirim için esnafa çağrıda bulundu.

 

Ücretsiz taşımanın bir gün ile sınırlı kalmasını istemeyen Tahiroğlu, müftülük ve bazı sivil toplum kuruluşları aracılığı ile çok sayıda dini eseri ücretsiz dağıtacaklarını söyledi.

 

 

Müftü Ramazan Tahiroğlu "14 Nisan sabahında 120 bin kişiye tirit ziyafeti verilecek. Yine aynı günün akşamında saat 20.00'de GAP Arena Stadyumu'nda 40 bini içeride 20 bini dışarıya kurulacak dev ekranlardan izlemek üzere 60 bin kişiye din görevlilerinin katılımıyla panel tertiplenecek dedi

 

17 Nisan Salı günü ise saat 14.00'te DSİ Konferans Salonu'nda Kız Kur'an Kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verileceğini ifade eden Tahiroğlu 19 ve 20 Nisan tarihleri arasında ise iki gün sürecek ilahiyat sempozyumu yapılacağını belirtti

 

 

Şanlıurfa Müftüsü Ramazan Tahiroğlu, bazı etkinliklerin ardından vatandaşa çok sayıda dini eser ve broşür dağıtılacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 

Kanalurfa
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.