banner2


 

Kaç gündür Kudüs’le ilgili yazılar yazılıyor. Yorumlar yapılıyor. Gerek İslam ülkelerinden, gerekse Müslüman olmayan ülkelerden kınamalar yapılıyor. Ekseriyetin görüşü Tramp’ın yaptığı yanlıştır diyarlarda, istediğiniz kadar yanlış deyin, bir kere delinin biri kuyuya bir taş atmış gel de bu işin için den çık. Yapılan kınamalarda, yorumlarda, nutuklarda samimi olanlar var olmayanlar var. Her şeyi bilen Rabbül âlemindir. Filistin konusunda tüm Müslümanlar duyarlıdır. Filistin davası akidevi bir meseledir. Dünya sever liderler her an gündem değiştiriyorlar. Suriye de Her gün sivil Müslümanların kanı akıtılıyor unutulmuş, Yemende açlık, ölüm var unutulmuş. Türettikleri DEAŞ havaya uçtu gündemde değil. Arakan Müslümanları soykırıma tabi tutulmuş, çözüm çare yok. Ülkemiz de Kasım Ayında tam 25 kadın oldurulmuş gündem konusu değil. Zerrap mi serap mı bir şarlatan günlerdir gündemde, ekranlarda,bu ajanı getiren kollayan, şişirenler pek gündeme gelmiyor…

Halkçı parti gündeme getiriyor. İftiracı, Fotocu, vatan haini, senaryo taraftarlığı ile itham ediliyor. AKP Karşıtı kim olursa ayni kategoride, AKP Temelden tavana ne diyorsa hepsi doğru bir AKP li yönetici biz ne diyorsak bize inanın diyordu. Aslında bunların hiç biri umurumda değil. Bir asker kediye hakaret etmiş diye ekranlar çok meşgul edildi. Askerin askerliği bile belki yanar. Biz yine konumuza dönelim. Kudüs Ümmetin Namusudur her Müslüman soyluyor… İnancımızda Namus Din gibidir. Namusa el uzatılırsa karşılığı bellidir. Müslümanlar neyin mücadelesini veriyorlar anlamış değilim. Bu işin piyonu Tramp’dır. Suudi Mısır, Arap Emirlikleri bu işte masum değildir. Tam yüz yıldır Kudüs’ü Başkent yapmak Yahudinin emelidir. İslam beldelerini tarumar etmelerinin akabinde Kudüs’ü Başkent ilan etmeleri manidardır. İki kutuplu dünya da sözde Demokrasi havarisi, insan hakları savunucusu Başta Amerika, Avrupa Ülkeleri İslam ülkelerinde akıttıkları kanda boğuldular. Çamura saplandılar. Takke düştü kel göründü durumundadırlar. Eceli gelenin cami duvarına bevl yapması gibi. Bu menfur hadise Ümmetin vahdetine vesiledir inşallah.

Tüm İslam ülkelerinde ki, ne kadar hukuksuzluk, vahşet varsa ekilen tohumun semeresidir. Bu atom bombası, Müslümanlarında ataletlerindendir. Müslümanlar neden üçüncü kutup olamıyorlar, Müslümanların kol kanatları kırılmış da ondan. Kur’an-a, sünnete, takvaya uymamanın bedelidir. Müslümanların çektikleri. Cuma günü akşam Rahmetli Erbakan’ın Oğlu Fatih Erbakan Akit televizyonunun vizyon konuğuydu. Hay Allah razı olsun tamda babasının oğlu. Konu Kudüs İnternette var dinlemeyi herkese tavsiye ediyorum. Fatih bey tam kılcal damardan giriyordu. Önce siyonizmin anatomisini çizdi, sömürü çarklarını anlattı. Teşhis tedavi yöntemini söyledi. AKP nin yapmadıklarını söyledi. Yapılması gerekenleri sıraladı tam doyurucu bilimsel objektif bir sunum. Kimisi parti falan kuracak diyor o bölümü dinleyemedim. Ne olursa ülkemiz için bir kazanç. Fatih Erbakan Bey ayni zamanda Erbakan vakfının genel Başkanı dır. Siyasal İslamda ne biliyorsak. Rahmetli babasının bize emanetidir. Rahmetli Erbakan’a rahmet dilerken, kırk elli sene evvel ne demişse hepsi sakallı Hüsnülerce şu an kabul ediliyor.

Türkiye ilkeleri ile hareket etseydi. Belki bu yakındıklarımız olmayacaktı. Peki ne yapılmalı tedbir bizden takdir Allahtan dır. Halkın yapacakları var, yöneticilerin yapacakları var. Ciddi olmak her sorunun ilacıdır. Kudüs siyaset malzemesi hiç yapılmamalıdır. Küfre karşı siyasetin sopası ayrı, halkın sopası ayrı olsa gerek. Öncelikle halkın Kudüs eylemlerinde siyasete malzeme değil, tüm meşru eylemlerini rızayı bari için yapmalıdır. Aralardaki, mezhep, meşrep, siyasi görüş, ne varsa bir kenara bırakıp, vahdet çizgisinde buluşulmalıdır. İsrail’in, Amerika’nın ne kadar tüketim malları varsa boykot etmelidir, gıda, içecek, giyim, temizlik, inşaat malzemeleri, kırtasiye gibi. Halkın yapacakları meşru eylemler mevsimlik değil sürekli olmalıdır. Yönetim ise başta İsrail, Amerika büyük elçilikleri çağrılmalı, siyasi, ekonomik, askeri, maslahat icabı ne kadar ittifaklar, bağlantılar varsa gözden geçirilmelidir.

Hani meşhur bir söz var. Bir gece ansızın gelebiliriz. Korkusu verilmelidir. Kudüs Filiskinin başkentidir metni meclisten geçirilmelidir. Mavi Marmara davası yeniden gündeme taşınmalı yapılan mutabakat çöpe atılmalıdır. Başta incirlik olmak üzere şer güçlere ait tüm üsler kapatılmalıdır. Bunca kan akıtan, ülkeleri işgal eden, insanlığı yok sayan, darbeler yapan, yaptıran, insanlığı sömüren Amerika ve İsrail Terörist yönetimler olarak ilan edilmelidir. Amerika, İsrail yönetimlerince yapılanları bir kısım Yahudiler, ekseriyetle Hıristiyanlar bile kabul etmemektedir. Biz görevimizi yapalım gerisi Allaha aittir. Kudüs ümmetin vahdetine vesile olur inşallah… Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.