banner2


 

Tam bir asır oldu 1917-2017 Kudüs Dünya gündeminde. Kudüs’ün dünya gündeminde olması mukaddes bir belde olduğundandır. Üç semavi dinlerin Kudüs’e çekiciliği vardır. Müslümanlar, Yahudiler, Hıristiyanlar İnsanlık, Şirk ve tevhid’de ayrıldığı için, Kudüs bazen Ümmetin payitahtı olmuş, adalet hâkim olmuş, bazen şirk odaklarının tasallutunda kalmıştır. Müslümanlar Kudüs’ü canı gibi seviyorsa ki, seviyorlar sevmelidirler çünkü Kudüs Makamı Mustafa’dır. Kudüs Makamı İbrahim, makamı İsmail ve Peygamberlerin uğrak yeridir. Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir. Varlığı ayetle, hadisle sabit mübarek bir beldedir. Allah Resulü miraca buradan yükselmiş, Mescidi Aksa da namaz kılınırsa diğer mekânlara göre beş yüz kat daha fazla sevabı olduğu hadislerle sabittir. Kudüs’ü ilk fetheden Hz. Ömer dır.

Daha sonra Kudüs Selahaddini Eyyubi tarafından fethedilmiştir. Bu fetih öyle kolay olmamıştır. Kudüs esaret altındayken, ben nasıl gülebilirim diyen Selahaddini Eyyübi’dir. Kudüs fethinde üç özellik galibiyetin ilkeleridir. Kur’an-a, sünnete ve takva’ya bağlılıktır. Müşrikler Kudüsü İşgal edince sokaklardan Müslümanların kani sel gibi akmış, Müslümanlar Kudüsü fethederken kimsenin burnu bile kanamamıştır. Yüce dinimizde intikam almak olmadığı için kimsenin kanı akıtılmamıştır. Kudüs meselesi Coğrafi bir konu değil, İmani bir meseledir. Kudüs bugün niçin Yahudilerin çizmesi altındadır anlamak için, Allah Resulünün 13 Yıllık Mekke 10 Yıl da Medine hayatini iyi tahlil etmek lazım. 47 Maddelik Medine vesikası var ki, İslam devletinin ilkeleridir. Savaşlardan Hüdeybiye Antlaşması var oda Kur’an-i ilkelerdir. Ne yapılmışsa Yahudiler sözlerinde durmayıp her zaman cayarak dönekliklerini ortaya koymuşlardır. Tam bir fitne yuvası olan Yahudiler olmuşlardır. Medine de beni Kureyze Yahudileri vardı ki Fitneci, Münafık, Katil, Ambargocu, İşgalci, Tahripçi, bunların tüm tuzakları vahyin gücüyle bertaraf edilmiştir.

Filiskindeki Yahudilerde ayni yolun yolcusu. Zalim, fitneci, işgalci, katil Yahudilerdir. Filistin’e 1948 de yerleştiler. Filistin devleti kâlu beladan beri var ve İslam toprağıdır. Yahudiler çok sinsi ve şeytandır. Osmanlı tarihine bakin Yahudileri en çok koruyan Müslümanlar olmalarına rağmen her zaman Müslümanlara karşı sinsi planlar yaparak nankörlükte sınır tanımamışlar. Yahudi milleti kalleş, hain olduğu kadar cani ve katil oldukları için elindeki Tevrat’ı tahrif etmişler. Allaha da Şirk koşup Peygamberleri öldürmüşlerdir. Adolf Hitler bunları boşuna diri olarak fırınlara atmamıştır. Kendilerinden başka kimseye hayat hakkı tanımazlar ve kendilerini üstün ırk olarak bilirler. Bugün Filistin de Filistinliler öz yurtlarında esir olmuşlardır. Mescidi Aksa Müslümanların Namusu ise Filistin’i korumak, işgalden kurtarmak sadece Mazlum Filistinlilerin görevi değil, tüm ümmetin görevidir. Filistin Ümmetin malıdır. O mübarek beldeyi korumak her Müslümanın görevidir. Durup dururken meydanı boş bularak birden ben yaptım oldu demekle olmayacak ve hiçbir İslam ülkesinin tanımayacağı bir kararla Kudüs Siyonistlerin başkenti olamaz. Katil Amerika’nın katil başkanı Tramp Kudüsü İsrail’in başkenti ilan etti. Filistin davası siyaset üstü bir meseledir. Yahudi lobileri bunak Tramp eliyle son kozunu kullanıyorlar. Küfür cephesi olan Köpek İsrail ve Siyonizm İslam coğrafyasında çamura batmış, Müslümanların kanında boğulacaklar.

Bunun alt yapısı çoktan döşenmiş yüz yıllık bir plandır. 9 Aralık 1917 de Kudüs elimizden çıktı. 9 Aralık 2017 de tam yüzyıl doldu. Yani sinsi plan yüz yıllıktır. Onların planları varsa elbette Allah’ın da planları var. Lakin biz Müslümanlarında elimizden geleni yapmamız gerek. Yemen kralı Ebrehe de Kâbe üzerine bir ordu göndermişti. Mukaddes belde mekânların hafızı yüce Allah olduğu için Kabeyi yıkmaya gelen Ebrehe ordusu Ebabil kuşlarının ateşten olan cephanelerinin bombardımanı ile tarumar olmuşlardı. Kudüs’te de aynı durumun olmayacağı ne malum. Yahudi Yahudiliğini ve itliğini yapıyor da Müslümanlar ne yapıyor? Elin gâvuru Müslüman olan yaklaşık iki milyar kitleyi hiç dikkate bile almıyor. İstediğiniz kadar yazı yazın, Cuma namazı sonrası mitingler düzenleyin, cılız seslerle kınayıp, protesto edin, Katil İsrail köpekleri körpe Filistinli Müslüman gençlerini öldürsün yekvücut olmayana kadar beyhudedir. Yahudi ve aveneleri İslam ülkeleri başındaki liderlere bakıyor. Başta Suudi Arabistan olmak birkaç İslam ülkesi liderleri Amerika’nın kuklası ve maşalarıdır. Ondandır ki prensleri Amerika ağabeyimiz, İsrail kardeşimizdir diyorlar.  Filistin’in yakınında Mısır var. Vekâlet yönetim. Libya Şu an başsız. Suudi Arabistan yönetimi Siyonistlerin ve Amerika’nın birinci dostu ve maşasıdır. Yahudi patentli, Irak işgalin yaralarını sarmakla meşguldür. Suriye kadim bir devlet bölünerek harap edilmiş, şirk odaklarının paylaşım yeri haline getirilmiştir. Yemen iç savaşla boğuşuyor. Pakistan iç karışıklık, diş düşmanlarla uğraşıyor. Afganistan Müstemleke, Arap emirlikleri yahudinin tırmanma basamakları, Katar ambargo ile boğuşuyor.

İran Söylemiyle büyük şeytan Amerika, katil İsrail demiş, savaştıkları hep Müslümanlar olmuştur. Hangisini sayayım Ümmet böyle dağınık, zilletle yaşadığı için Yahudi güç kuvvet ve cesaret alıyor. Hayâsızca İslam beldelerine saldırıyor. Şu an kendisinden tek korkulan, cesurca karşı dik duran Türkiye’dir Cumhuru Reisimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cesurca çıkışları, söylemleri ve alınan kararı tanımayacaklarını söyleyen gür sesimiz olmuştur. Diğer İslam ülke liderleri ya kararsız yâda ürkek ve cılız ifadeler kullanarak sanki sindirildiklerini belli ediyorlar. Unutmayalım ki, İsrail’i devlet olarak ilk tanıyan da Türkiye’dir. Buna rağmen Reisi Cumhurumuz İman gücü ile Ümmet fertlerini korumada, haklarını savunmada bir numaradır. İsrail Cumhurbaşkanına laf söylemek kimin haddine, Birleşmiş milletlerde dünya beşten büyüktür tarihi söz yine reisin Osmanlı şamarı olmuştur. Yeryüzünde Allahlık taslayanlara karşı çekinmeden söylemle haykıran devamlı reis olmuştur. Kâfi mi? Kesinlikle kâfi değil. Beklentimiz Ey! Yahudi İsrail, Amerika, Şirk topluluğu Filistin sahipsiz değildir, Taşlar bağlanmış, Köpekler salınmış ise de, bir gece ansızın gelebiliriz söylemi de olmalıdır. Başta tüm diplomatik ilişkiler askıya alınmalı, hemen Kudüs Filiskinin başkentidir diye meclis kararı alınmalıdır. Başta İncirlik olmak üzere tüm üsler kullanıma kapatılmalı, ticari ilişkiler kesilmelidir. Tüm İsrail ve Amerika Malları boykot edilmelidir. Tedbir bizden, takdir Allah’tan düsturuyla yola devam edilmelidir. Yahudi istemezse de Kudüs Müslümanların tapulu malıdır ve olmaya devam edecektir… Selamla kalın selamette kalın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.