banner2


 

Kudüs mücadelesini verirken, Kudüs’ü kurtaracağız diyoruz, ben böyle düşünmüyorum. Biz kurtulacağız ki, Kudüs kurtulsun. İnanç konusunda ümmet fertlerinin inanç esasları esaret altında önce kendimizden başlayacağız, İbrahim Edhem’e soruyorlar sıkıntılardan kurtulmak için dua ediyoruz duamız kabul edilmiyor ne yapalım? İbrahimi Edhem hazretleri günah işliyorsunuz da ondan, çok madde sıralıyor ben bir kaç tanesini yazayım. 1.) Allaha inandım diyorsunuz Allahın emirlerini yapmıyor, yasaklarından kaçınmıyorsunuz. 2.) Peygamberi seviyorum diyorsunuz Peygamberin sünnetlerini terk ediyorsunuz 3.) Kur’an-a inanıyorsunuz Kur’an-ın içindekilerle amel etmiyorsunuz 4.) Ahrete inandım diyorsunuz Ahiret için iyi azık hazırlamıyorsunuz bu hal ile duanız nasıl kabul olsun demiş.

Ayni şeyler bizim içinde geçerlidir. Biz dünyada günah işleyen kullarız. İslam ülkelerindeki sömürü aracı faiz, işleyişi gâvurlardan kat kattır. Allah ve resulüne harp açmak kadar haram bir fiil işleyeceksin, faiz dünya gerçeğidir diyeceksin, belam kılıklı din kisvelilerce Faiz için plastik fetvalar uyduracaksın. Niye bunlar başıma geliyor diyeceksin. Ateizmde aile mefhumu yoktur. Bir Müslüman olarak Allahın haram kıldığı, aile yuvalarını bombaladığı, nesilleri ifsat ettiği zinayı işleyeceksin, hatta devlet olarak vergisini alacaksın niye bu işler başıma geliyor? Diyeceksin.

Uyuşturucunun her çeşidi haramdır. Ülkemizde uyuşturucu kullanımı ilköğretimlere kadar inmiştir. Bir zamanlar tekel bakanlığı bile vardı. Alkollü içkilerin satışını serbest edeceksin, vergisini alacaksın, haram işlemenin öncüsü olacaksın niye bu işler başıma geliyor diyeceksin? Haram olan, yalan, iftira, gıybet, hırsızlık hem de medenice devlet malı haksız kazanç, israf, ikiyüzlülük, kandırma, kibir, helali haram, harami helal etme kuralsız işleyeceksin niye bu işler başıma geliyor? Diyeceksin. Tarikatın hadimiyim diyeceksin mazlum, saf Müslümanları kaz gibi yolacak, inek gibi sağacaksın, müritlerin seni uçuracak, seni tapınak yapacak ben din hizmetkârıyım yalanını uyduracaksın, sırtında haramzadelerce pek olacak, bu işler niye başıma geliyor? Diyeceksin. Bu saydıklarım sayamadıklarımı gerçek âlimler anlatınca, sisteme dokununca susturacaksın, hapse atacaksın, sürgün edeceksin, sen dine değil dini soygun düzene uydurmaya çalışacaksın bu işler başıma niye geliyor?

Diyeceksin. Saltanat, mevki makam için mahiyetindekilere zulüm edeceksiniz (Suriye, Yemen gibi) Öldüreceksiniz, bu işler niye başıma geliyor? Diyeceksiniz. Biriken suya, baraj patlamasın diye ümmet fertlerine dinin yasaklı emirlerini taksitle vereceksiniz, demokrasinin gereğidir diyeceksiniz niye bu işler başıma geliyor? Diyeceksiniz. Ümmetin gençliğini futbolun her çeşidine fanatik yapacak, tüm imkânları seferber edecek bu top sevgisi dinin önüne geçecek, idealsiz bir nesil yetişecek bu işler niye başıma geliyor? Diyeceksiniz. Daha çokları bununla iktifa edelim. Bu yazdıklarımla şahıslar kastim değil Ümmet fertlerinin dinden uzaklaşma figanımdır. Sadece Türkiye değil tüm İslam ülkelerinin durumu aynıdır.

Yahudilerin bir kısmı, Hıristiyanların çoğu, Papa ile BM ve AB tüm İslam ülkeleri Filistin’deki katliama, işgale yanlış diyor. Ateşle oynanmış diyor bir netice alınamıyor. Hatta Sayın Reis İsrail için işgal ve katil devlet diyor anlaşılan Yahudi inadından vazgeçmiyor… Tüm dünya ayakta adamın hiç umurunda değil, bence ağacın kurdu içindendir. Kuzey Kore devlet başkanına soruluyor İsrail’in yaptığına ne diyorsunuz? Adam şöyle diyor, İsrail diye bir devlet mi var? Diye cevap veriyor. İsrail’i şişiren büyüten, bazı İslam ülkelerinin başındaki hain yöneticilerdir. Bu katil, işgalci devleti ilk tanıyan da İsmet İnönü olmuştur. .Hem de Halkçı geçinen partice.

Şehit Ahmet Yasin’in yakarışı ne demek istediğimi tam özetliyor." Allah’ım Akıtılan kanlar, dokunulan ırzlar, çiğnenen hürmetler, yetim bırakılan çocuklar, oğlunu yitirmiş anneler, dul kalmış kadınlar, yıkılmış evler ifsad edilmiş ekinler aşkına sana şikâyette bulunuyorum. Gücümüz dağıldı, birliğimiz bozuldu. Yollarımız ayrıldı. Halkımızın zaafını ve Ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmede ki, aczini sana şikâyet ediyoruz. Âmin" Tablomuz bu! Biz düzelirsek aksa, Kudüs düzelir. Her Müslüman İsra Suresinin birinci ayetinden bir kaç ayeti tefsiri ile beraber okusun. Enbiya suresinin 71. Ayeti de okunsun. Bir hadis meali  (Yolculuk ancak şu uç mescitten birine ibadet için olur. Mescidi Haram (Kâbe) Mescidi nebevi, Mescidi Aksa.) Buhari, mescidi Mekke.(1 ) Savm ( 67 ) Mübarek beldeler mevlamızca korunmakta olduğundan şüphemiz yok, şeytani, nefsi, şirki esaretten önce biz kurtulmalıyız vesselam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.