banner2

Kasım 2019 da yapılması gereken Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri, Sayın Bahçeli’nin Ağustos ayında Genel seçimleri yapalım çağrısı,  Ak Parti’de karşılık buldu. Yapılan istişareler sonucu Sayın Cumhurbaşkanımız basının karşısına çıkıyor ve herkesi şaşkına çeviren, birilerini şoke eden o açıklamayı yaptı: “Seçim 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacaktır” dedi.

 Kasım 2019 tarihine göre plan yapan, Türkiye’yi; Mezhep, Irk ve Ekonomi üzerinden vurmaya, ülkeyi çatışmalarla kaosa sürüklemeye çalışan şer odaklarının planlarını alt üst etmiş ve bütün oyunlarını bozmuştu.

  Erken genel seçime itiraz eden olmadı ama tehditlerden de geri durmadılar. Herkes hodri meydan demeye başladı. Cumhur ittifakına karşı yeni ittifak arayışları başladı. Kiraya mı verildi, satıldı mı bilinmez ama 15 milletvekili CHP’den İP partisine geçiyor, böylece seçime girmeleri sağlanmış oluyordu. Tabi SP ile de görüşmeler devam ediyordu ama aday konusunda kararsız gibi duran yeni ittifak partileri, sanki bir yerlerden talimat beklercesine, oyalama taktiği ile kapalı kapılar arkasında hummalı bir çalışma yapıyorlardı.

 CHP Genel başkanı öyle bir açıklama yapıyordu ki, akıllara zarar! Açıklaması bir tehdit idi aslında, ama dikkatlerden kaçtı sanki. Mayıs ayı güzeldir serindir, Haziran ayı kiraz ayıdır. Haziranda kiraz hasadı yapılır. Bununla kime ve ne mesaj vermişti Kılıçdaroğlu. Şimdi bakalım ne demek istemiş;

  -Kiraz Zamanı ( Le Temps des caries ) Jean-Babtiste Clement isimli komünist bir Fransız şairin şiiridir ve şarkı da yapılmıştır.

  -“Kiraz zamanı” Kanlı devrimi ifade eder. Kanlı devrim için Mayıs sonu Haziran başı bir zaman seçilirse buna “Kiraz Zamanı” denir. Kiraz zamanında devrimciler “Kiraz toplayan işçiler“ olarak isimlendirilir.

  -“Kiraz mevsimi yok edilmezse, kiraz işçilerini yok etmek mümkün değildir" şeklinde bir sloganları vardır. Tarihin ilk komünü sayılan Paris komününe askeri müdahale 20 Mayıs’ta başlamış,28 Mayıs 1871’de yok edilmiştir. Komünistler bu haftaya “kanlı hafta” der.

    Gezi olaylarının da 28 Mayıs’ta başladığını hatırlayalım. Kılıçdaroğlu’nun “Kiraz“ kelimesini sık sık kullanması ayaklanma çağrısıdır. Zamanlama tıpkı gezi olaylarının zamanlaması gibidir. Güvenlik güçleri Mayıs sonuna odaklanmalıdır.

     Bu defa gezi olaylarındaki gibi mala-mülke kastetmek şeklinde değil, cana kastetmek şeklinde bir ayaklanma planlıyorlar muhtemelen. Seçim öncesi vatanı kana bulayıp, ülkeyi uçuruma yuvarlamaktan çekinmez, hesap etmez komünist ruhlar. Devrim söz konusu ise yakıp yıkmaktan, vurup kesmekten başka bir şey hesaplamayan tipler olduklarını bilmeyen yoktur.

    Çok büyük hazırlık yapıyorlar.  NATO+FETÖ+CIA+ MOSSAD ve derin AB. Neden çok erken ve acil seçim kararı alındığı burada gizli sanırım. Kılıçdaroğlu, kafası çok çalışan biri olmadığı halde bu aklı kendisine verenler kimler? SP nin Abdullah GÜL ısrarını anladık sanırım.

      Tayyip Erdoğan’ı sevmeyebilir hatta nefret de edebilirsiniz, ancak Vatan, Millet ve Ümmet bilinci olan herkes ve her kesimin bir daha düşünmesi lazım. Önemli olan şahıslar değil davadır. Talip olduğunuz veya olmak istediğiniz hiçbir makam ve mevki, ülkenin ve ümmetin geleceğinden daha önemli değildir, olmamalıdır. Düşman sınırdan girince hangi partiden, hangi makam ve mevkide oluğunuza bakmayacaktır. Bütün mü’min ve Müslümanlara çağrımız budur. Telafisi mümkün olmayan bir yola sürüklemeyin bu cennet vatanı ve incitme atanı.

Selam ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali aslan 6 yıl önce

Elline sağlık kimsenin fark edemediği detayı yakalamışsınız tebrik ederim abi