banner2

 

Hak Din İslam Dinidir. Ehlisünnet esaslarına göre bozulmamış İncil ve Tevrat’ın bağlıları ehli kitap sayılıyor olsa da, bu gün hem İncil hem de Tevrat tahrif edilmiş yani bozulmuştur. Tevrat ve İncil’e sözde inanan Yahudi ve Hıristiyanlarda bozulmuştur. Bozulmayan Tek Din İslam Ve Kur’an dır. Bugünkü Yahudi ve Hıristiyanlar şirktedir. Akaitleri İslam dışıdır. Bazıları bu şirk taifesini Cennete sokmak istiyor ancak beyhudedir. Hak Din İslamla, Kuranla uğraşmak yeni bir şey değildir. Kalu beladan beri vardır… Kıyamete kadarda devam edecektir. Bu mücadeleye Hak Batıl mücadelesi diyoruz. Hak batıl mücadelesinin bağlıları da ayrıdır. Hak batıl bağlıları Dünya da ayrı oldukları gibi Ahrette de ayrı olacaklardır. Hak vahye bağlıdır. Önderi Hz. Muhammed S.A.V. Dır  Reçetesi ise Kur’an dır…Hakka bağlı olanların Ahrete İnancı tamdır. Batılın ilahı ise dünyada canlı putlar, Madde, kadın, dünyaperestliktir. Yeryüzünde bozulmamış tek Din İslam dinidir.  Onu da bozmaya çalışıyorlar…

İslam ülkelerinin hiç birinde Din düzen olarak kabul edilmemiş,  edilmiyor. Kanunları ecnebidir. Beşeri düzenlerin müsaade ettiği oranda din yaşanıyor. Tevhit inancına sahip olan Müslümanlar Altın misalidir. Altın lağıma bırakılsa bile altınlığını kayıp etmez. Müslümanların bazen İlahi kitapları yasaklanmış, Camileri kapatılıp ahir yapılmış, Ezanları değiştirilmiş, önderleri ipe çekilmiş, bazen zindanlarda çürütülmüş Müslümanlar yine dininden vazgeçmemiştir. ILIMLI İslam mı Müslümanları dininden edecek? Ilımlı İslam, Dinler arası diyalog, Dinler bahçesi, İbrahim’i Dinler daha başkası bunların hepsi siyonizmin birer projeleridir. Ne yazık ki, Proje uygulayıcılardan çok alnı secdeli Müslümanlar bile bu projelere çanak tutmuş, savunucusu bile olmuşlardır. Tüm İslam ülkelerinde bu projelerin tohumları var. Cami, Kilise, Sinagog üçlüsü bunun alt birimleridir onun için nesli tükenmişlere şirin görünmek için sayısız kilise restore edildi. Sanki Suudi’de gerçek din varmış da, Suud prensi durup dururken, niçin ilimli islamı hayata geçireceğiz diyor.

Hak dini bozmak için maşalarla İslami isimler takılarak bu projelere hizmet ediliyor. İslam ülkelerinin çoğu yöneticileri bu sapık projenin uygulayıcısı konumundadır. Alnı da secdelidir. Hedef nedir? Kula kul olmak devam etsin. Demokrasi yalanı ile sömürü ivme kazansın. İnsanlar adaletten, eşit paylaşımdan, mahrum olsun.  Yığınlar Allah’lık taslayanlara kul köle olsun. İçi boş bir İslam anlayışı hedefleniyor.  Cihatsız, fıkıhsız, sünnetsiz, dişi sökülmüş bir vaziyette, bu sapık ideolojinin tozu bile her tarafa bulaşmıştır. Aile yaşantımıza, ticaretimize, siyasete, eğitime, Kâbe tavafına Caminin içine bile sirayet etmiştir. Şunu da unutmayalım elmanın,  kurdu da içindedir. İfsat, kemirme buradan başlıyor. Tam Ebucehil, Firavun, Nemrutun yönetim anlayışı, Hz. İbrahim’i Annesi mağarada doğurmuştur. Nemrut erkek çocukların katiliydi ola ki, bu erkek çocuk büyür saltanatıma göz diker diye… Hâlbuki Ateşi Nemruttan korkar mı İbrahim olan, hodri meydan hodri meydan diyecekti İbrahim. Irak’ı, Suriye’yi,  Yemen’i, Mısır’ı, Libya’yı Filistin’i Afganistan’ı, daha nicelerini bu hale getirenlerin dini nedir acaba? (İç Müslüman, diş batıl) Yönetim anlayışı içe sert dışa kuzu, ayetin tam tersi bir oluşum.

İslam ülkelerinde Müslüman Müslümanın kani ile gusül yapıyor. Demek proje alanında mesafe katetmiş, silahla yapamayacağını fikri alanda ifsadını yapabilmiştir. Kisaca İlimli İslam demek helali haram, haramı helal yapma ve devam ettirme anlayışıdır. Sayın Reisin Dünya beşten büyüktür sözü tarihi bir sözdür. Milyonlarca yönetilenler yönetenden büyüktür. El mi yaman bey mi yaman? Dünya da görülecektir. İnsanlık yönetenlerden adalet istiyor. Huzur istiyor, adil paylaşım istiyor. Bir lokma ekmeğime göz dikmişsin bari bunu alma diyor. Adil kurtarıcı arıyor. Siyonizmin sömürü çarkı durmadan devam ediyor. Karşı çıkanlar topyekun terörist, ölen, yetim kalan, öz yurdundan olan, ailesi parçalanan, hastalıklarla boğuşan, açlıkla pençeleşen, denizlerde boğulan, zindanlarda çürüyenlerde bu habis Siyonizm çarkının köleleridir. Oh ne güzel bir dünya kan, gözyaşı üzerinde saltanat sürenlerin akıbeti nemrutu alt eden sivrisinek misalidir. Mazlumlara Mevla yardım eylesin. Ülkeye iyi gelecek diye yeni bir parti kurulmuş, başlangici halktan olan, ipi eline geçirdikten sonra halksız yürüyenleri çok gördük. Denenmiş denenmez diyorum. Sayın Reis İstanbul’a ihanet ettik demişti. HDP Milletvekili Altan Tan da, ihanet değil, İstanbul’a tecavüz edilmiş demiş, İstanbul’u kurtarma Bakanlığı bile istemiş, kurtulacaksa ülke kurtulsun niçin sadece İstanbul, iki söylemde doğru. Keşke tek İstanbul olsa ihanet alanı çok geniştir. Karaca dağının tepesine kadar uzantıları var. Dost acı söyler aman ha ılımlı İslam’ın mikrobu size bulaşır önleminizi alin vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.