banner2

 

Âlimlerimizden, filozoflardan, sanatçılardan, siyasetçilerden, bilim ve ilim adamlarimizdan, Şair, yazar ve edebiyatçılarımızdan öyle mümtaz Şahsiyetler vardır ki, söz ve kelamlarında insanlar için büyük yol göstericilik var… Birer kılavuz hükmündedirler. Ancak asrımızda bu mümtaz şahsiyetlerle övünülür. Asil miraslarından ise zerre miskal söylemden eyleme pek önem verilmez tam bir mirasyedilik denilebilir. Bu günlerde herkes Bosna Hersekin Mimari Aliya İzzet Begoviçten bahsediyor. Toplumda iz bırakan, öncülük yapanları anmak insanlık görevidir.

Yine geçen hafta D-8 9. zirvesi İstanbul da yapıldı. D-8 kuran Rahmetli Erbakan dır. Zirvede Sayın Cumhurbaşkanının açılış konuşmasını izledim Coşkulu formatta değildi. Hele mirasyedi basında ise pek önemsenmedi. Aile fotoğraflarını göstermekle yetindiler. Sayın Erbakan Siyaset alanında bir markadır. Erbakan ilkeleri hayata geçirilirse hem ülkemize hem de İslam ülkelerine tarihi büyük bir çığır olur. Küresel güç odakları batılda ümmet anlayışını birleştirmişler, istediği atı oynatiyorlar. Bu katillere karşı İslam birliği gücü niçin olmasın? Küresel güç odakları Siyonist düşünce akımları İslam coğrafyasında her gün kan akarken, işgaller devam ederken, ambargolarla ülkemizi hizaya getirmeye çalışırken, D-8 e önem verilmesi kuruluş amacına uygun adımların atılması bir zarurettir.

Hele dönem başkanlığının Türkiye ye geçmesi büyük bir kazanımdır. Sayın Erdoğan zirve konuşmasında bazı ipuçları verdi. Bu hayırlı teşkilatın Sayın Erdoğan eliyle tüm engellemelere rağmen istenilen konuma gelmesinde hiç kuşkum yoktur. Ummet adına ülkemiz adına atılan meşru adımları alkışlarız. Böylesi bir yazıyı yazarken, geçmişi hatirladim… Sayin Erdoğan İstanbul, sayın gökçek de Ankara Belediye başkanları seçilmişler Sayın Erbakan seçim zaferini kutlarken, Erdoğan hocanın sağında, Gökçek ise hocanın solunda Erdoğan İçin işte Dünya Şampiyonu, Gökçek için ise işte Türkiye şampiyonu demişti rahmetli hoca hiç unutulur mu? Allah iz bırakan hocamıza rahmet eylesin.

Bir kaç kelamda Bosna Hersek kahramanından edelim. Rahmetli Aliya İzzet Begoviç de iz bırakan liderlerdendir. Rahmetle anıyorum. Şöyle diyordu biz köle olmayacağız. Ben Avrupa’ya giderken, başım eğik değildi, çünkü biz çocuk, kadın, yaşlı, insanları öldürmedik, kilisede olsa mabetlere karışmadık düşmanlarımız ise bunların hepsini yaptılar. Üstelik Avrupa medeniyeti adına... Unutmayın ki, sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçiçidir. Herkes er geç önce Milletin ve nihayet Allah’ın huzurun da hesap verecektir. İmamı Gazali İnsanlar birbirinin dışını görür. Allah’ü Teâlâ ise hem dışını hem de içini gorur. Şeyh Edibali şu üç sınıf insana acıyın. 1-) Cahiller arasındaki Alime 2-) Dünyaca zenginken fakir olana 3-) Toplum içinde hatırlı iken itibarını yitirene, devamla unutma ki, yüksekte yer tutanlar aşağıdakiler kadar emniyette değiller.

Hasan Elbenna ise: Dünyada ulûhiyet ile ubudiyet çatışması vardır. Sosyal adaleti olmayan bir dünya zindandır. İmamı azam da Bağdat’ta kadı yapılmak istenir imam ret eder zindana atılır. Saltanatınıza dini fetva vereceğime günahın hamalı olacağıma zindanı tercih ederim. İmam Humeyni ey!  Ümmet fertleri birlik olsanız tükürüğünüzle İslam düşmanlarını boğarsınız. Üstad Bediuzzaman Be hey gafiller başımdaki tüyler adedince başlarım olsa her gün birini şeriat uğruna feda etmeye hazirim.

Şeyh Ahmet Yasin,  Allah’ım ümmetin suskunluğunu sana şikâyet ediyorum. Ben ki kocamış bir yaşlıyım kurumuş iki elim ne kalem tutar ne silah. Sesimle yeri inletecek güçte bir hatip de değilim. Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz helak olmuş ölüler, hala kalpleriniz sızlamıyor mu? Başımıza gelen bu acı felaketler karşısında. Bir halk yok mu hiç mi kimse yok? Allah için ve ümmetin namusu için kızacak. Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak. Bu ümmet utanmaz mı? Şerefi çiğnenirken, Siyonist katilleri ve uluslararası işbirlikçilerini görmezden gelirken... Ey Allah’ım sana şikâyette bulunuyorum. Gucumuz dağıldı ve birliğimiz bozuldu. Yollarımız ayrıldı. Halkımızın zaafını ve Ümmetimizin bize yardım edip, düşmanı yenmedeki aczini sana şikâyet ediyorum. Her Müslüman ibret alsın inşallah...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.