Şanlıurfa özel şanmed hastanesi, şanmed hastane

Ana Sayfa Güncel WhatsApp kullanıyorsanız dikkat! Facebook'la veri paylaşacak

WhatsApp kullanıyorsanız dikkat! Facebook'la veri paylaşacak

WhatsApp bundan böyle özel olarak gönderdiğiniz bilgileri, fotoğrafları Facebook ile paylaşacak. peki, bunu nasıl önlemeniz mümkün mü? WhatsApp'ın Facebook'la veri paylaşmasını nasıl durdururum diyorsanız bu haber sizin için...

Giriş Tarihi: 31 Ağustos 2016 Çarşamba 11:00
WhatsApp kullanıyorsanız dikkat! Facebook'la veri paylaşacak

Facebook'un 2014 yılında 16 milyar dolar karşılığında WhatsApp'ı satın alması, iki hizmetin bir gün verilerini paylaşacağının işaretiydi. Kaçınılmaz olan bu durum, sonunda gerçeğe dönüştü.

Gizlilik sorunlarıyla sürekli olarak boğuşan Facebook, hizmetleri arasındaki veri paylaşımıyla ilgili çok dikkatli davranıyor. Bu nedenle firma, merak edilen soruları yeni FAQ sayfasında cevaplıyor. Yaşanacakları kısaca özetlersek WhatsApp, verilerini Facebook ile paylaşmak istiyor - bu, Facebook'un size isabetli reklamlar göstermesini sağlayacak. Facebook'un WhatsApp'ta banner reklam göstermek gibi bir niyeti yok, ancak sosyal dev, şirketlerin kullanıcılara WhatsApp üzerinden ulaşabilmesi için yeni yollar arıyor.


Facebook, markaları biz kullanıcılara ulaştırmak için Messenger bot'larıyla bir süredir çeşitli deneyler yapıyor. WhatsApp'a göre böyle bir bağlantı, spam'a ve rahatsız edici mesajlara karşı savaşmayı kolaylaştırıp, daha iyi reklam ve arkadaş önerileri sunmayı kolaylaştıracak. Bu arada WhatsApp mesajlarınız, konuştuğunuz kişilerle uçtan uca şifreli olarak iletilmeye devam edilecek ve iki hizmet arasında paylaşılmayacak.

WhatsApp bilgilerinizi Facebook ile paylaşmayı nasıl durdurabilirsiniz?

Facebook'un WhatsApp verilerinize ulaşmasını istemiyorsanız, bu paylaşımı devre dışı bırakmak oldukça kolay. WhatsApp'ın yeni ilkeleri devreye girdiğinde bununla ilgili bir ekranla karşılaşacaksınız. Burada metnin alt tarafındaki kutucuğun işaretini kaldırarak ve ardından "Kabul et"e tıklayarak paylaşımı kapatabilirsiniz.

Yeni ilkeleri kabul ettiyseniz, endişe etmeyin. Ayarlar > Hesap > Hesap bilgilerimi paylaş yolunu izleyin ve kutucuğun işaretini kaldırın. Yeni ilkeyi önceden kabul ettiyseniz, onu kapatmak için 30 gününüz var; bu yüzden seçenek ortadan kalkmadan çabuk davranın.

Sadece WhatsApp kullanıyorsanız ve Facebook hesabınız yoksa, hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

YORUMLAR
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Bu Kategorideki Diğer Haberler
Şanlıurfa organize sanayi müdürlüğü, yatırım için herşey hazır
Bu habere de bakabilirsiniz

Eyyubiye Belediyesi'den Şırnak ve Cizre’yi yardım

Kurumsal

İçerik

Gündem

Siyaset

Teknoloji

Yukarı Çık
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, Internet vs.) kaynak gösterilse bile izin alınmadan kullanılamaz. © Copyright 2015 Balikligol.com