Şanlıurfa || Balıklıgöl.com - Şanlıurfa'dan Dakika dakika güncel haberler
Son Dakika
İmam Hatipliler buluşuyor Asayîş, Êdî Hîn Qewîne Yerel Gençlik Zirvesi düzenlendi Rihayê Qeza: 3 Mirin û 9 Kes jî Birîndar Şanlıurfaspor şampiyonluk kupasını aldı Toplu Sözleşme Müzakereleri Tıkandı mı? Fêsbuqa Îslamî Derket Bexça kî Dîrokî Bêgerin Komeleya Ayışığım Taştê Da Şanlıurfaspor kongresini ilk balikligol.com duyurmuştu
Efendimiz'in üç aylarda ettiği özel dua
Efendimiz'in üç aylarda ettiği özel dua
 
Asayîş, Êdî Hîn Qewîne
Asayîş, Êdî Hîn Qewîne
 
Prof. Armağan; Yeni Anayasa hemen yapılmalı ve referanduma sunulmalı VİDEO
Prof. Armağan; Yeni Anayasa hemen yapılmalı ve referanduma sunulmalı VİDEO
 
Bu takım hepimizin VİDEO
Bu takım hepimizin VİDEO
Tahrir'de çatışmalar yeniden başladı; onlarca yaralı var
 
Tahrir'de çatışmalar yeniden başladı; onlarca yaralı var
Mısır'ın başkenti Tahrir Meydanı'ndaki çatışmalar yeniden başladı. Olaylarda en az 150 kişi yaralandı
3 Şubat 2012 Cuma 16:07
Facebook
Google
Twitter
Yazdır

Mısır'ın başkenti Kahire'de Tahrir Meydanı çevresindeki çatışmalarda 150'den fazla kişinin yaralandığı belirtildi.


Gönüllü doktorların verdiği bilgiye göre, yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor. Doktorlar, şu an için ilaç miktarının yaralıları tedavi etmek için yeterli olduğunu, yaralıların büyük bir bölümünün güvenlik güçlerinin kullandığı gazdan dolayı zehirlendiğini belirtti.


Bu arada Tahrir Meydanı'nda bulunan Amerikan Üniversitesi çevresinde ve İçişleri Bakanlığı'na yakın sokaklarda muhalif göstericilerin güvenlik güçleriyle çatışmaları sürüyor.


Taraflar arasında şiddetli çatışmalar olduğu gözleniyor.

Futbol faciasının ardından başlamasına rağmen göstericiler, Askeri Konsey Başkanı ve Mısır’ın fiili Devlet Başkanı olan Hüseyin El Tantavi’nin istifasını istiyor. Göstericiler, Tantavi’nin ve ordunun yanlış uygulamalarından ve süreci yönetememelerinden dolayı demokrasiye geçilemediğini savunuyor. Göstericiler aynı zamanda Port Said’deki faciaya engel olamamalarından dolayı polisi ve yeni Mısır yönetimini sorumlu tutuyor.


GÖSTERİLER DÜN GECE BAŞLAMIŞTI

Çatışmalar dün gece daha da yoğunlaşmış ve göstericiler bakanlık etrafına iki ay önce dikilmiş kale şeklindeki beton bariyerlerden birazını yıkmayı başarmıştı. Genel seçimi kazanan Müslüman Kardeşler hareketinden Dr. Kemal El-Helbavi de “Şimdi partiler ve Müslüman kardeşler yok, şimdi Mısır halkı var.” diye konuşuyor. Dün gece İçişleri Bakanlığı önündeki olaylar sırasında buraya gelen ve Cihan Haber Ajansı’na konuşan Helbavi, “Mısır’ın halkı hepsi Tahrir Meydanına gitmesi lazım ve oturma eylemi yapmak zorundayız. Bu olay ilk olay değil ve son da değil kesin başka olaylar olacak. Meydanın istekleri yapması lazım.” diye ekliyor. Müslüman Kardeşler, Port Said’deki olayların ardında "Mübarek rejiminin karanlık elinin" olduğunu savunuyor.
dünya bülteni
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
SPORTMEN OKULU
Yazarlar
Misafir Yazarlar
Anket
Yeni Tasarımımızı Nasıl Buluyorsunuz?
Çok Güzel
Güzel
Fena Sayılmaz
Kötü
Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğlen
İkindi
Akşam
Yatsı
Çok Okunanlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
56725
USD ALIŞ
1.8200
USD SATIŞ
1.8300
EURO ALIŞ
2.3210
EURO SATIŞ
2.3360
POUND ALIŞ
2.8560
POUND SATIŞ
2.9000
ALTIN ALIŞ
92.5990
ALTIN SATIŞ
93.0370
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 334 Büyük İskender'in orduları III. Darius'u Granikos Savaşı'nda yendi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
 1
GALATASARAY
34
23
8
3
77
 2
FENERBAHÇE
34
20
8
6
68
 3
TRABZONSPOR
34
15
11
8
56
 4
BEŞİKTAŞ
34
15
10
9
55
 5
ESKİŞEHİRSPOR
34
14
8
12
50
 6
İSTANBUL BBSK
34
14
8
12
50
 7
SİVASSPOR
34
13
11
10
50
 8
BURSASPOR
34
13
10
11
49
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Get our toolbar!
Basın ve Yayın Haber Siteleri

Yazılım: Haber Sitesi Kur
http://www.ardek.com.tr