banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Zehir tacirlerine 4 yerde baskın (VİDEO)
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Mali Suçlar Büro Amirliği’nce yürütülen 3 farklı operasyonda çeşitli marka ve sayıda toplam 11 bin 580 paket gümrük kaçağı ve TAPDK bandrolsüz sigara ve sigaraların sevkedilmesinde kullanılan araç ele geçirildi. Operasyonla ilgili 4 kişi de gözaltına alındı.



ESRAR SEVKİYATINA 5 GÖZALTI


Sonraki operasyon ise Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde yapıldı. Kent girişinde yapılan 4. operasyonda sürücülüğünü M.S.A isimli şahsın yaptığı yanında Ü.H.E’nin bulunduğu 07….85 plakalı aracın bagaj kısmında yapılan aramada 3 adet büyükboy siyah poşet içersinde toplam ağırlığı 18 kilo 980 gram esrar maddesi ele geçirildi. M.S.A isimli şahsın yapılan üst aramasında ise 20 gram esrar maddesi olmak üzere toplam 19 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. M.S.A ve Ü.H.E isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca uyuşturucu madde yüklü araca öncülük yaptığı tespit edilen 21 plakalı araçta bulunan İ.K, A.B, ve F.Y isimli şahıslar da gözaltına alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından esrar maddesi operasyonunda yakalanan 5 kişi sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevkedilecek. Tahkikat devam ediyor.
Kaynak: Kanalurfa


 

 

 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.