banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Devam Ediyor



    Temiz gelecek için nesillerimizin korunması için başlatılan “Bilinçli Nesiller ,Güvenli Yarınlar İçin Zararlı  Alışkanlıklarla Mücadele Etme” seminer serileri devam ediyor.
    Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı  önderliğinde  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından aile fertlerine  “Bilinçli Nesiller ,Güvenli Yarınlar İçin Zararlı  Alışkanlıklarla Mücadele Etme Semineri” bilinçlendirme çalışmaları yeni  hizmet binasında devam etmektedir.
    Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Mustafa HEŞE tarafından katılımcılara; Bağımlılık yapan maddeler ve etkileri, madde kullanımının fiziksel ve davranışsal belirtileri, risk ve önleyici faktörler, madde kullanımından şüphelenme durumunda izlenmesi gereken aşamalar, madde kullanımı tespit edilen kişiye yaklaşım ile ilgili bilgiler verilmiş, konu ile ilgili yaşanmış kısa film gösterimleri yapılarak çalışma tamamlanmıştır.
    Seminerlere katılmak isteyen halkımız Sarayönü Cad.Ticaret ve Sanayi Odası Eski Binası No:75 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA hizmet veren Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Eğitim ve İyileştirme Bürosu, Planlama ve Değerlendirme Bürosuna başvuruda bulunabileceklerdir. Detaylı bilgi için telefon numarası 0 414 314 99 69

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.