banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Zaman yazarı oyunu vereceği partiyi açıkladı

Hakkında bir çok akçeli işlere karıştığı iddiası bulunan bir Başbakan'ın bu ülkeyi daha fazla yönetmemesi gerektiğini yazan Şahin Alpay, okurlarını da CHP'ye oy vermeye çağırdı.
CHP İSTANBUL ADAYININ DOĞRU ADAY OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM
İstanbul'da yaşıyorum. Son iki (genel değil ama) yerel seçimde oyumu iki sandıkta da AKP'ye vermiştim.
Kararımı çoktan verdim, bu defa oyum CHP'ye... Oysa, okurlarımın iyi bildikleri gibi, CHP'ye çok eleştirim var. Bu partinin saflarında otoriter Kemalizm, baskıcı laiklik ve tek-kültürcülük yandaşları, askeri vesayete özlem duyanlar önemli bir yer tutuyor. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının doğru tercih olup olmadığını bilmiyorum. İki dönemdir görev yapan AKP'li belediye başkanı Kadir Topbaş, görebildiğim, bilebildiğim kadarıyla, başarılı oldu. Ona oy verdiğim için pişmanlık duymadığımı söyleyebilirim. Erdoğan ve çevresindeki klik, her işe olduğu gibi, İstanbul'un işlerine de karışmasaydı, Topbaş belki daha da başarılı olurdu.
Alpay, seçimlerde AK Parti'nin birinci çıkabileceğini de yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.