banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Zahide Nine Gezi eylemcilerini şoke etti VİDEO

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan bir grup, sabah gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların serbest bırakılması için eylem yaptı. Grup, basın açıklamasının ardından polisin 'dağılın' uyarısıyla olay yerinden ayrıldı. Zahide Nine ise protestocu gruba  Zahide Nine, "Bu vatanı altın tepside kimse bize vermedi. Her taşında her toprağında kan vardır. Bu memleket herkesin memleketi, artık yeter. Taksim herkesin Taksim'i size ne?" diyerek tepki gösterdi.
Protestoculardan birinin, "Arkaya geç belki orada para verirler sana" şeklindeki sözlerine sinirlenen Zahide Nine, "Benim paraya ihtiyacım yok. Devletin emeklisiyim. Onurlu, şerefli, 35 yıllık memleketime hizmet etmiş namuslu bir insanım. Paraya satılacak biri değilim. Bu ülkenin öz evladıyım, gazi çocuğuyum. Memleketime sahip çıkmayacağız da size mi yedireceğiz bu vatanı" sözleriyle protestocuları şoke etti.

 

Kaynak: Rotahaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.