banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Zabıtalardan hurdacılara müdahale

Zabıta ekipleri, Gazipaşa ve Bağlar Mahallelerinde yaptıkları uygulamalarda, çadır kurarak ikamet eden ve at arabalarıyla hurda toplayanların çadırlarına ve at arabalarına el koydu.

Çevreyi olumsuz etkileyen ve gelişigüzel çadır kurarak hurdacılık yapan, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyenlere karşı mücadelelerinin süreceğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Zabıta ekiplerimiz, Gazipaşa ve Bağlar Mahallelerinde 8 adet çadırı kaldırdı ve 5 adet at arabasını men ettiler.  Görüntü ve gürültü kirliliğiyle mücadelemiz devam edecektir. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlılık göstermelerini bu tür çadırları ve araçları görenlerin 153 nolu telefona şikâyetlerini bildirmelerini istiyoruz.” dedi.

At arabalarının görüntü ve çevre kirliliğinin oluşmasında büyük yeri olduğunu vurgulayan Başkan Can, müsaderesi yapılan çadır ve at arabalarının imhasının yapıldığını, gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.