banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

YYÜ Teknokent hizmete açıldı

Van’ın teknoloji üretiminde ilk adımı olan Teknokent’in projesine başlandığı günden bu yana girişimcilerin dört gözle beklediği ve ticarete üniversiteleri dâhil etmesi yönünden merak uyandıran Teknokent, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla hizmete açıldı.

YYÜ Teknokent önünde düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Van Valisi İbrahim Taşyapan, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, kurum amirleri ve öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptıkları yatırımları anlatırken, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal da üniversite ve teknokentte yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Yapılan konuşmaların ardından YYÜ Teknokent’in açılış kurdelesi kesildi. Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, beraberindekilerle birlikte Teknokent’te bulunan firmaları ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. (Murat Dalgın, Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.