banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

YÜZYILLIK TAPU SORUNU GİDERİLDİ



Burada göçerleri dinleyen Akyürek, buradaki tapu sorunlarını giderdiklerini söyledi. Akyürek “100 yıllık tapu sorununu giderdik. Kısa zamanda burada yaşayan halkımızın tapuları verilecek. Devletimiz büyüktür, hükümetimiz güçlüdür. Kimseye kulak vermeyin, bizler bu tapu sorununu bitirdik ve herkesin tapulu evi ve tarlası olacak. Rahat bir yaşam sizleri bekliyor. Bu nedenle daha güçlü yeni bir Türkiye için elinizi vicdanınıza koyun ve böyle sandığa gidin. Bize destek verin biz de daha güçlü bir şekilde seçimlerden çıkalım.
CumhurbaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan ne diyor ‘Bir olacağız, diri olacağı, tek olacağız Beraber Türkiye olacağız’ biz de diyoruz ki Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
Göçerler 100 Yıllık tapu sorunlarını çözen AK Parti hükümetine, Bakan Faruk Çelik’e, milletvekillerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.