banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yüzlerce PKK'lı öldürülünce liderleri bir birine girdi

Türkiye bir yandan Suriyede mücadele ederken bir yandanda içeride PKK ile mücadele ediyor. Önceki gün hakkari başta olmak üzere bir çok yerde düzenlenen operasyonlar sonucunda yüzlerce pkk'lı öldürüldü.

 ÇÇok sayıda PKK'lının öldürülmesi örgütte paniğe neden oldu. Örgüt liderlerinin kandilden kaçtığını söyleyen askeri kaynaklar. Panikle bir birilerine hakkaret ettikleri telsiz konuşmalarına yansıdığı belirtildi.

Askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre, terörist başları son telsiz konuşmalarında, şu ana kadar süren çatışmalarda BTÖ 100'ün üzerinde ölü ve çok sayıda yaralısını Irak kuzeyindeki kamplara kaçırdıklarını ve yaralılardan çoğunun durumunun ağır olduğunu ancak doktor ihtiyacının karşılanamadığını bu nedenle ölü sayısının artacağını rapor ediyorlar.

BİRBİRLERİNE HAKARET EDİP KÜFÜRLEŞİYORLAR

Kaynaklara göre, telsiz konuşmalarında, büyük bir panik havası hakim ve sözde liderlerin birbirlerine hakaret dolu ve suçlayıcı sözler sarf etmesi örgütün moralinin çok düştüğünü gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
PKKöldüKandilOll
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.