banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Yusuf Eğilmez’den Bakay’a hayırlı olsun ziyareti-VİDEO


ŞESOB Başkanı Mehmet Şefik Bakay’a tebrik ziyaretine geldiklerini söyleyen Eğilmez; “Bugüne kadar odalar birliğimizle çok düzenli ve düzeyli bir çalışma yaptık. Bundan sonrada Şanlıurfa için başkanımla ve yönetimdeki arkadaşlarımızla çalışmalara devam edeceğiz. Bir kez daha başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarete duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, “İl Başkanı Yusuf Bey’e ve ziyarette bulunan ilçe başkanlarına il yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bu ziyaret içerisinde birliğimizin ve esnafımızın sorunlarını dile getirdik. Bu konuda başkanlarım duyarlılık gösterdiler. Bir kez daha tebrik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.
Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bakay’ın ziyaretine İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez, Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Karaköprüİlçe Başkanı Faruk Badıllı, İl başkan yardımcıları Mustafa Yavuz, Emin Demirkol ve il yönetim kurulu üyesi Süleyman Hışmanoğlu katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.