banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Yumurtalık geçiş noktasında resmi gerginlik

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Yumurtalık geçiş noktasında öğle saatlerinde ziyarette bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli memur ile sınırda görev yapan polis memurları arasında gerginlik yaşandı.

Tartışmanın sebebi öğrenilemezken, tartışmanın boyutunun karşılıklı yumruklaşmaya kadar ilerlediği görüldü. Kavga araya giren vatandaşlar ve diğer jandarma görevlilerin müdahalesi ile yatıştırıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  il memuru Z.C olduğu öğrenilen şahsın boynunda darp izleri görülürken Z.C’nin sınırda sağlık çadırından darp raporu almak istediği ancak yetkililerin vermediği ileri sürüldü.

Z.C.’nin başından geçenleri Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş ve il müdürüne ilettiği gözlenirken daha sonra Z.C’nn sınırdan ayrıldığı öğrenildi. (Osman Gülebak/Mehmet Aslan-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.