banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Taşlıdere Şanlıurfalı

Yüksekova'da 3 asker öldürüldü

 Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde Cengiz Topel Caddesinde yüzü maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan 2 uzman çavuş ve bir er ağır yaralandılar. Ramazan Gülle, Yunus Yılmaz ve Ramazan Köse adlı askerler başlarına sıkılan kurşunlarla ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Yüksekova Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybettiler.

Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, askerlerden 2'inin uzman çavuş, 1'inin de er olduğunu açıkladı. Saldırının, Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş merkezinin önünde gerçekleştiğini kaydeden Vali Canbolat, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.

Hayatını kaybeden askerlerin Harunan Karakolu'nda görevli oldukları ve elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine geldikleri belirtildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.