banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Yüksek Gerilim Hattına Park Yapılıyor


Direkli ile Akşemsettin Mahallesini birbirine bağlayan, üzerinden yüksek gerilim hattının geçtiği 8 bin metrekarelik alanı parka dönüştürecek olan Şanlıurfa Belediyesi, drenaj çalışmalarına başladı. İlk olarak alanda drenaj çalışmasını tamamlayacak olan Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ardından alanın yeşillendirmesini yapacak.
Park çalışmasının Mayıs veya Haziran 2014’te tamamlanacağını ifade eden Fakıbaba, “Yalnız burada değil, kentin birçok bölgesinde imarda yeşil alan olan yerleri teker teker değerlendiriyoruz. Direkli ile Akşemsettin Mahallesini birbirine bağlayan, üzerinden yüksek gerilim hattının geçtiği alanı parka dönüştürüyoruz. Şuan drenaj çalışmaları sürüyor. Şubat ve Mart ayında ağaçlandırma çalışması tamamlanır. Bitimi ise Haziran’ı bulur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.