banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Yücetepe; Tarihi kentler Şanlıurfa'da buluşuyor

23–25 Eylül 2011 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak olan Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa Buluşması öncesinde Belediye Meclis Üyelerine ve gazetecilere bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe başkanlığında Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya belediye meclis üyeleri ve gazeteciler katıldı.
    Tarihi Kentler Birliği Urfa Buluşmasının programı hakkında geniş bilgi verilen toplantıda ayrıca gazeteciler ve belediye meclis üyeleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. TBK Buluşma öncesinde Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce basımı gerçekleştirilen kentin tanıtıcı eserlerinden birer adet meclis üyelerine ve gazetecilere hediye edildi.
     24 Eylül 2011 Cumartesi Günü Saat 10.00’da Esentepe’de yer alan Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan toplantıyla başlayacak olan Tarihi Kentler Birliği Urfa Buluşmasında, TKB Meclisi toplanacak.
    Öte yandan toplantıda Urfa’nın tarihi ve kültürel miras bakımından zengin bölgeleri katılımcılara gezdirilecek ve Mutfak Müzesi ile Müzik Müzesinin açılışı yapılacak.
     Buluşmaya başta TKB üyesi belediye başkanları olmak üzere, valiler, bakanlık görevlileri, üniversite, sivil toplum örgütü ve özel sektör temsilcileri ile çok sayıda davetli katılacak.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.