banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Yüce Divan cevabı twitter'ı salladı
İŞTE O TWİTLER;
* TBMM'nin diger adina yüce divan demek ayip degil, sadece biraz starbucks'dan çikip hayata dönmek lazim sevgili 7tepe ögrencileri.
* Neymiş efendim siyaset bilim öğrencisi nasıl olur da yüce divan cevabı verirmiş yıllardır boşuna demiyoruz Sakallı Celal'e kulak verin diye.
* TBMM başka hangi adla anılır sorusuna Yüce Divan cevabı veren Yeditepe siyaset bilimi ogrencsinin dersine skype ile Emre Uslu mu baglaniyor?
* Kim milyoner olmak ister'de siyaset bilimi öğrencisi tbmm'nin diğer adına "yüce divan" dedi. eğitim sistemini 40+40+40 yapsan ne yazar..
* Siyaset bilimi okuyan biri "millet meclisinin diğer adı yüce divan" diyebiliyorsa bu durum eğitim sorunu değil zeka sorunudur!
* Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi'nden önce Yüce Divan geldi.Şimdi de aynı bölümden Survivor'a katılan biri bakalım ne diyecek ?
* Yüce Divan sarışın olmakla doğru orantılı gibi bişey mi ?
Okulumuzu rezil eden Gozde Umay Dalkali'ya tebrikler.Seneye okula ögrenci alımları kapanmıştır
* Sadece yüce divan'ın ne olduğunu bilmiyor değil daha beteri parlemento'nun da ne olduğunu bilmiyor
Kaynak: MİLLİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.