banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

YSK adres bilgilerini güncelleme süresini uzattı

1 Kasım'da yapılacak olan Erken Genel Seçimlerde oy kullanacak seçmenin adres değişikliğini nüfus müdürlüklerine bildirmeyen vatandaşların, adres kayıtlarını değiştirmeleri ve yeni adreslerini bildirmeleri için sürenin 10 gün uzatıldığını belirten Yüksek Seçim Kurulu, 7 Haziran seçimlerinden sonra adres değişikliği yapan binlerce kişinin halen adres bildiriminde bulunmadığını tespit ettiklerini açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, adres değişikliğinde bulunan kişilerin ilgili kurumlara başvuruda bulunarak gerekli adres değişikliğini yapmaları için 28 Ağustos günü mesai bitimi ile son bulan sürenin 10 gün daha uzatıldığı belirtilerek, 10 Eylül tarihine kadar vatandaşlarını adres değişikliği işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.