banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Yollar, köstebek yuvalarına döndü

Sürücüler, yetkililere sitem ederek, şehrin çeşitli semtlerinde bulunan yolların bir an önce onarılmasını istediler.
Kent merkezinde belirli noktalarda çeşitli nedenlerden dolayı bozulan ve çukur oluşan yollarda sürücüler ilerlemekte zorlanıyor, araçlarında oluşan arızalardan şikâyetçi olan Sürücüler, şikâyetlerini gazetemize belirterek,  kentin hemen hemen her yanının çukurlarla dolu olduğunu ve belediyenin bu duruma acil çözüm bulması gerektiğini söylediler.  "Yollar köstebek yuvası" diyerek yolların durumunu tanımlayan sürücüler, arabanın bozuk yollarda seyretmesi nedeniyle devamlı arızalandığını ifade ettiler.

SANAYİ ESFANI MEMNUN

Evren Sanayi Sitesinde oto tamirciliği yapan ustalar ise, yollardaki çukurların araçlara büyük zarar verdiğini bildirirken, bundan dolayı işlerinin son günlerde iyi olduğunu söylediler. Araçların süspansiyondan, rot balansına, lastiklerinden, ön takımlarına zarar veren çukurların kapatılmamasından dolayı işlerinin iyiye gittiğini ifade ettiler. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, yama çalışmalarına başlandığını ve mevsim şartlarının izin verdiği ölçüde bozuk yolların en kısa zamanda yapılacağını ifade ettiler.

Orhan Koyuncu / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.