banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Yola döşenen mayın patladı: 5 asker yaralı

Alınan bilgilere göre, patlama Diyarbakır-Silvan Karayolu Başnikköyü Dönmezler mezrası mevkiinde meydana geldi. PKK’liler tarafından yola döşenen patlayıcı Başnik (Bağdere) köyü Bağdere Karakolu yakınlarında askerleri taşıyan otobüsün geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada en az 5 asker yaralandı.

Yaralıların hastanelere sevk edilmesi için patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda ambulans çağrıldı. Durumu ağır olan yaralılar askeri helikopterle Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığına oradan da ambulansla Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Patlamanın olduğu yerde giriş çıkışlar yasaklanırken bölgeye çok sayıda zırhlı araç ve asker sevk edildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.