banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Yol Çalışmaları İçin Vatandaşa Danıştı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celalettin Güvenç, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte tarihi Haşimiye Bölgesinde incelemelerde bulunarak, esnaf ve halkla bölgedeki trafik yoğunluğunun çözümüne yönelik uygulanacak projeleri görüştü.

Tarihi Haşimiye bölgesinde esnafla bir araya gelen Başkan Güvenç, yapılması düşünülen çalışmalarla, Haşimiye meydanından Divanyolu Caddesine kadar olan yolun revize projeleri vatandaşlarla birlikte değerlendirdi.

Otobüsteki Vatandaşlara da Sordu…

Esnafla görüşmesinin ardından divan yolu güzergâhından geçen şehir içi toplu taşıma aracına binen Başkan Güvenç, otobüste yer alan yolcularla sohbet edip Büyükşehir Belediyesinin Divan Yolunda gerçekleştireceği proje hakkında fikir alışverişinde bulundu. Tarihi bölgede trafiğin rahatlaması için yapılabilecek çalışmaları yolcularla görüşüp, burada kamuoyu yoklaması yapan Güvenç, yeni düzenlemede “yolun asfalt mı yoksa parke taşıyla mı, araçların park durumunu ve diğer konularda vatandaşların fikrini aldı. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Başkan Güvenç, vatandaşların taleplerini dikkate alarak, halkın ve bölgede yer alan esnafın istekleri doğrultusunda karar vereceklerini söyledi.

Celalettin Güvenç, “Haleplibahçe’den Haşimiye meydanına, oradan da divan yolunda olan trafik’te yeni bir düzenleme yapacağız, uzun görüşmeler sonucunda bir proje hazırladık. Özelikle Haşimiye meydanından Divanyolu caddesini esnafların görüşlerini de aldık. Buna göre yeni bir revize çalışması başlatıp yeni bir trafik yönetimi getireceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.