banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Yine Kaza: 2 ölü (VİDEO)
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kamyonetten fırlayan tekeri almak için yola çıkan 3 kişiye otomobil çarptı. Kazada, 2 kişi ölürken, 4 kişi yaralandı.

Adana’dan portakal satın alıp Şanlıurfa’ya dönen 53 yaşındaki Mustafa Polat yönetimindeki 63 KL 089 plakalı kamyonetin Suruç ilçesi yakınlarında dingili koptu ve lastiklerden birisi yol ortasına fırladı.




Bunun üzerine kamyoneti yol kenarına çeken sürücü Polat ile yanında bulunan yeğeni 31 yaşındaki Hüseyin Polat ve 50 yaşındaki akrabası Adil Erdem ile lastiği almak için yola çıktı.



Ancak lastiği almaya çalışan 3 kişi, Şanlıurfa yönünden gelen ve hızlı olduğu ileri sürülen 33 yaşındaki yönetimindeki 21 GL 399 plakalı otomobil çarptı.



Yayalara çarparak kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan kamyonete çarparak durabildi. Otomobilin çarpması ile yola savrulan yayalar ile otomobilde bulunanlar için yoldan geçen sürücüler sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerinden yardım istedi.



İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin çarpması ile yola savrulan Müslüm Polat ile Adil Erdem'in yaşamını yitirdiğini saptadı.



Yaralanan Hüseyin Polat ile otomobil sürücüsü Abdullah ile yanında bulunan 29 yaşındaki eşi Mehtap ve 2 yaşındaki kızı Zeynep Baran ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.



Kazada yaşamını yitiren 2 kişinin cesedi de olay yerinde yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

Tedavisine başlanan yaralılardan Hüseyin Polat ile Abdullah Baran'ın hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenilirken, kazayı haber alan çok sayıda kişi de hastaneye akın etti.




Hastaneye gelen ve ölüm haberini alan Polat ve Erdem'in yakınları sinir krizleri geçirip, ağıtlar yaktı. Sinir krizi geçirenlere acil serviste müdahale ederken, yaşanan yoğunluk üzerine herhangi bir olay yaşanmaması için çok sayıda polis hastanede güvenlik önlemi aldı.
Kaynak: Kanalurfa.com





Haberin Videosu:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.