banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

Yıldırım herkesi yakacak...
Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TV8'deki, "Her Şey Futbol" programının yorumcusu Faik Çetiner'e içini döktü.
Çetiner dün akşam yayınlanan programda Metris'te ziyaret ettiği Yıldırım'ın, 14 Şubat'ta başlayacak davayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. İşte Yıldırım'ın, Çetiner'le yaptığı görüşmeden satırbaşları:
6222'de değişikliğe gidildi. Kürsüden çıkıp, "Bu, Aziz Yıldırım'ı kurtarma operasyonudur" dediler. Hani nerede, hala tutukluyum. Bunu konuşanlar, yazanlar şimdi niye yorum yapmıyor?
Gece, gündüz dersimi çalışıyorum. Bu iddianame bizi beraat ettirecektir. 1 yıl ceza alsak bu kadar yatardık. Neden hala tutukluyum bilmiyorum.
Şike sahada olur, ama gel gör ki tek futbolcu tutuklu değil. Eskişehir-Trabzon maçında 7-8 futbolcu teşvik almış diyorlardı, kimseyi sorgulamadılar. İ.Akın'a 100 bin euro vermişiz. Kim, kime vermiş, para nerede?
Üç maç için "tarlalar sürüldü" deniyordu. Açıklanan iddianamede sürülen tarla sayısı da 1'e inmiş. Sürülen 2 tarlaya ne oldu?
Hani 19 maçta şike yapılmıştı? İddianamede 13 maç var. 6 maç ne oldu, buhar olup, uçtu mu? Bucaspor-Fenerbahçe maçı hani şikeydi! İddianamede o maç yok, ama etik kurulu raporunda var. Bunu anlayan biri varsa bana da anlatsın.
Israrla söylüyorum 58. madde değişmemeli. Ben bunu istemiyorum. Herkes temiz, Fenerbahçe mi kirli? 50 yılın faturasını bize çıkaramazlar.
TT Arena yapılırken Galatasaray'a destek verdim. Türk futbolunun lokomotiflerinden Galatasaray'ın büyük bir stada ihtiyacı vardı. Bunu bizzat Başbakanımıza söyledim. Köstek değil, destek olduk.
13 yılda yaptıklarımı 5-6 ayda bitirmeye çalışıyorlar. Türk futboluna büyük hizmetler verdim. 30 milyon dolar cebimden harcadım. Stat yaptım, kapalı salon yaptım, tesis yaptım. Bunları yapmayıp, parayı transfere yatırsaydım 3 yıl değil, her yıl şampiyon olurduk.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin şansı. Benim kendisiyle problemim olduğu söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez.
Bütün bilgi ve belgelerimle ilk duruşmayı bekliyorum. 14 Şubat'ta Türkiye'yi sallayacağım. Bugüne kadar kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini Aziz Yıldırım açıklayacak. Sonra herkes şapkasını önüne koyup, bir daha düşünecek.
Urfa'da, Trabzonspor ile yaptığımız ve 3-1 kaybettiğimiz Türkiye kupası finali töreninde Şenol Güneş bana, "Başkanım üzülme siz de şampiyon olursunuz" dedi. Daha sonra lig maçı oynadık, berabere kaldık ve şampiyonluğu kaybettik. Trabzonspor'u yenseydik ve Şenol Güneş de o sözleri bana telefonda söyleseydi hem o, hem Trabzonspor yanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.