banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Yıldırım çarptı; 5 yaralı

Bu gün saat 10.00 sıralarında Diyarbakır Şanlıurfa karayolu üzeri otogar mevkiinde bir şantiyeye yıldırımın düşmesi sonucu 5 işçi yaralandı. Yaralılardan birinin kalbi olay yerinde durdu.

 

Yıldırım çarpası sonucu olay yerine giden Acil 112 servisleri yaralananlardan durumu ağır olan ve olay yerinde kalbinin durduğu tespit edilen Uğur Kayaalp'a kalp masajı uygulayarak kalbinin tekrar çalışmasını sağlandığı öğrenildi.

 

Kayaalp'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, yapılan ilk müdahale sonrası Uğur Kayaalp'ın olay yerine en yakın Seyrantepe Memorial hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

 

Dicle Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Tanrıverdi ile Bölge Eğitimi Araştırma Hastanesine kaldırılan Mehmet Mesih Okal, Abdullah Okal ve soyadı öğrenilemeyen Erol isimli işçilerin durumlarının ise iyi olduğu ve götürüldükleri hastanelerde tedavi altına alındıkları öğrenildi.

 

Yıldırımın çarpması sonucu yaralanan işçiler arasında 15 - 16 yaşlarında bir çocuk olduğu ifade edildi. (Ali Adiyaman  - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.