banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

YGM'den gençlere dini sohbet

Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) açtığı kurs ve etkinliklerin yanı sıra gençlere faydalı bilgiler vermeyi amaçlayan dini sohbetler gerçekleştiriyor.

Ayda bir defa gençlere din ve ahlak üzerine yaptıkları sohbete bu defa ilahiyatçı Ömer Sabuncu katılarak gençlere hayat üzerine bilgiler verdi. Okul hayatlarında hedef belirlemenin ve buna göre çalışmanın esaslarını anlatarak, bunun içinde çok ve programlı çalışmalarını önerdi.

Daha sonra gençlerin soruları yanıt buldu.

Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “ Ayda bir gerçekleştirdiğimiz dini sohbetlerin gençlere faydalı olacağı kanısındayız. Bu sebeple böyle bir yola koyulduk. Bu vesile ile Gençler, Ana-Babaya saygıyı, İslam’ın hayatımızdaki önemini, toplum içerisindeki hal ve hareketlerini tekrar gözden geçirme imkânı buluyor.” Dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise,”  Gençleri din ve ahlak konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan bu tür sohbetlerin fayda sağlayacağı kanısındayım. Bu sebeple YGM’nin ayda bir gerçekleştirdiği bu sohbetlerle gençlerimiz kendilerini daha da geliştirecek.” Diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.