banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

YGM‘de Geziler Başlıyor!


Gençlik ve Spor bakanlığı projesi olan “Seyyah Bizim iller” 01.03.2014 tarihi itibariyle Şanlıurfa’ da  başlıyor.
Bu geziler kapsamında komşu iller dahil edilmiş olup,  gezilerden 14-17 ve 18-26  yaş aralığındaki gençler faydalanacak.Gençlerin gezilerden faydalanabilmesi için Başvuru formu doldurmaları gerekiyor.
Cumartesi günü kızlar Mardin’e gidecek, Pazar günü ise erkekler. Daha sonraki haftalar ise Kahramanmaraş ve Gaziantep illeri var.
Geziler boyunca her türlü yol ve yemek giderleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince karşılanıyor.
Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “Bakanlığımızın  projesi olan Seyyah Bizim İller gezisi, günü birlik geziler halinde yapılıyor. Burada amaç gençlerimize başka illerin kültürlerini görme ve tanıma fırsatı vermek. Ayrıca dezavantajlı gençlerimizin de bu projeden yararlanması öncelikli hedefimiz “ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ da :” Seyyah gezileri  iki yıldır uygulamada olan bir proje.Şanlıurfa ili olarak bu yıl 3000 gencimizi gezdirme fırsatı bulacağız.İlçelerdeki gençlerimizi  Şanlıurfa merkeze getirecek, merkezde  ikamet eden gençleri de komşu illere götürmek suretiyle projeyi uygulayacağız”. Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.